Οφείλω να γράψω συγχαρητήρια για τη δημοσίευση της είδησής σας.
Οι αναγνώστες γράφουν: Εσφαλμένη φωτογραφία σε είδηση
Κοινωνία
04/05/2017 | 08:13
Καταρχήν οφείλω να γράψω συγχαρητήρια για τη δημοσίευση της είδησής σας. Είναι γεγονός ότι πέρυσι και φέτος μαθητές του σχολείου μας και πιο συγκεκριμένα ο μαθητής στον οποίο αναφέρεται το άρθρο, αλλά  και περισσότεροι μαθητες της συγκεκριμένης ταξης, έχουν διακριθεί πολλές φορές σε μαθηματικούς διαγωνισμούς καθώς και σε διαγωνισμούς φυσικών επιστημών στους οποίους λαμβάνουμε μέρος.
Μιας όμως και ο τίτλος και το περιεχόμενο της είδησής σας είναι εξαιρετικά προσεγμένα, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μεριμνήσετε και σχετικά με την εικόνα που επιλέξατε, εάν αυτό είναι εφικτό. Κι αυτό διότι παρουσιάζετε κάποια εικόνα με κτήριο, προσωπικό και μαθητές άλλου σχολείου (που σύμφωνα με την εμπειρία μου πιθανολογώ ότι παρουσιάζει τον από κοινού αγιασμό 2 σχολείων που είχε γίνει στον χώρο που φαίνεται, ο οποίος όμως δεν ανήκει στο 1ο Δημ. Σχολείο).
Με το παρόν μήνυμά μου δεν έχω σκοπό να σας υποδείξω τη δουλειά σας, την οποία άλλωστε κρίνω ως εξαιρετική, ούτε να κάνω υποδείξεις. Πιστεύω όμως οτι πρέπει να επιλέξετε πιο προσεκτικά μία εικόνα που να ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο της είδησής σας ώστε να μην παραπληροφορεί, ακόμη κι αν αυτό συνέβη από λάθος. Επιπλέον, θα σας πρότεινα να σβήνετε τα πρόσωπα των ανήλικων μαθητών από τις εικόνες που προβάλλετε στα μέσα μαζικής δικτύωσης, λόγω του ότι πρόκειται για ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και θα χρειαζόταν η άδεια των γονέων τους για να μπορέσετε να τις δημοσιεύσετε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω στη συνεργασία σας.
Η δασκάλα της Στ’ τάξης του 1ου Δημ. Σχ. Αργοστολίου, Τσιμάρα Χριστίνα
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer