Να μην γυρίσουμε στα παλιά. Το ΝΕΟ είναι εδώ και πρέπει να γίνει πιο δυνατό και να προχωρήσει
Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται νωρίς
Πολιτική
15/09/2015 | 14:33

Πολλά από αυτά που γράφω έχουν δημοσιευθεί και άλλα με πλάγιο τρόπο έχουν λεχθεί και δημοσιευθεί σε κάποια έντυπα και ο ίδιος ο Τσίπρας το είπε με δικά του λόγια . Τα γράφω έχοντας διασταυρώσει πληροφορίες μιλώντας με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Αθήνα).

Βρυξέλες

Παρασκευή την ημέρα που ανακοίνωσε ο Τσίπρας το δημοψήφισμα είχαν  έρθει κοντά στην συμφωνία οι δύο πλευρές όταν οι Γερμανοί με την πρόφαση του Δ.Ν.Τ. , θέτουν 4 όρους τελευταία στιγμή στην Ελλάδα.

1)Το χρέος είναι βιώσιμο (την προηγούμενη ημέρα Πέμπτη έχει βγει Έκθεση ότι το Ελληνικό Χρέος δεν είναι βιώσιμο, ζητούν διαγραφή 30%, την απέκρυψαν οι Γερμανοί (Ευρωπαίοι ) .

2)Δεν υφίσταται αξίωση από πλευράς Ελλάδας Κατοχικού Δανείου

Με την μοναδική χώρα που δεν έχει υπογράψει συνθήκη Ειρήνης η Γερμανία μετά τον Β΄  Παγκόσμιο Πόλεμο είναι η Ελλάδα.

3)Θα υπάρχει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους άνθρωπος της Τρόικας , που θα ελέγχει ‘Έσοδα και Έξοδα και θα κάνει Έκθεση κάθε 15 ημέρες προς την Τρόικα .

4) Δεν θα κατατίθεται κανένα Νομοσχέδιο στην Βουλή χωρίς αυτοί (Τρόικα)  να το εγκρίνουν .

Ο Τσίπρας απάντησε ΟΧΙ και είπε ότι θα απευθυνθεί στον Ελληνικό Λαό και ότι πει αυτός . Προκήρυξε το Δημοψήφισμα .

Την ίδια ημέρα με εντολή της Γερμανικής Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έκλεισαν τις Ελληνικές Τράπεζες.

ΌΧΙ μόνο δεν δέχθηκαν παράταση του ELA (Μηχανισμός Στήριξης Τραπεζών) αλλά πραξικοπηματικά μηδένισαν την οφειλή του ELA έναντι των Ελληνικών Τραπεζών δηλαδή με εντολή ΕΚΤ και συναίνεση Στουρνάρα αφαίρεσαν 98 δισεκατομμύρια ευρώ από τις καταθέσεις των Ελληνικών Τραπεζών που ήταν 120 δισεκατομμύρια . Άφησαν δηλαδή 22 δισεκατομμύρια ευρώ στις καταθέσεις των Ελλήνων ήτοι 90% κούρεμα των καταθέσεων των Ελλήνων.

Πηγαίνοντας ο Τσίπρας μετά το ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος στις Βρυξέλλες στις 13 Ιουλίου 2015 τι βρήκε ;

Συνάντησε μια Γερμανία (Μέρκελ-Σόιμπλε ) που είχαν εξουσιοδοτήσει όλα τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης να δώσει ένα πολύ σκληρό μάθημα στον Αριστερό Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Να ρίξει την Αριστερά από την Κυβέρνηση με τρόπο πολύ θορυβώδη ώστε να στείλει ένα μήνυμα σε όλα τα κόμματα της Αριστεράς στην Ευρώπη (έχουν εκλογές το 2015, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία) και στους λαούς αυτών των κρατών τι τους περιμένει  αν ψηφίσουν και αυτοί Αριστερές Κυβερνήσεις .

Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε κινήθηκαν κατά της Ελλάδας εκτός νομίμου οδού εντελώς και πλήρως πραξικοπηματικά .

1) Πήραν 98 δισεκατομμύρια ευρώ από τις καταθέσεις των Ελλήνων (120 δισ. ), άφησαν 22 δισεκατομμύρια ευρώ δηλαδή κούρεμα 90% των καταθέσεων των Ελλήνων. Όταν θα άνοιγαν οι Τράπεζες αυτός που είχε 10.000 ευρώ θα έβρισκε 1.000 ευρώ μόνο.

2)Ετοίμαζαν σοβαρό επεισόδιο στα σύνορα με τα Σκόπια . Τι δουλειά είχε δύο ημέρες πριν την συμφωνία (13/07/2015) να κάνει η Μέρκελ στην Αλβανία , Σκόπια, Κόσσοβο και Σερβία , διακοπές είχε πάει ;

3)Ετοίμαζαν μίνι στρατιωτικό (αποτυχημένο) πραξικόπημα στην Ελλάδα. (Ο Τσίπρας πριν φύγει πήγε στο Στρατό. Υπήρχαν διάφορες σοβαρές πληροφορίες).

4) Οι γνωστοί –άγνωστοι , αναρχικοί και αντιεξουσιαστές θα έκαιγαν την Αθήνα (Τα κανάλια ΜΜΕ από κοντά και ίσως είχαμε και αιματηρά επεισόδια) .

Οι Γερμανοί ετοίμαζαν την πτώση της πρώτης Αριστερής Κυβέρνησης της Ελλάδας με το στίγμα ότι έχασαν τα λεφτά τους οι Έλληνες καταθέτες και θα γινόταν τα λαμόγια που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω «μάγκες» -αφού φέρνοντας τα λεφτά τους πίσω θα αγόραζαν την Ελλάδα για ένα κομμάτι ψωμί.

Και το κυριότερο θα έβαζε την Ελλάδα σε σύγκρουση εμφύλιας κατάστασης με μεγάλα προβλήματα στα σύνορά της.

Τα δύο αυτά θα έδιναν την δυνατότητα να φτιάξουν οι Γερμανοί «δήθεν» Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας για να ελέγχουν πλήρως την Ελλάδα.

Προτίμησε λοιπόν ο Τσίπρας να υπογράψει πράγματα που δεν ήθελε προκειμένου να αποφύγει όλα τα παραπάνω . Να μείνει και να παλέψει για ένα καλύτερο αύριο του Ελληνικού Λαού (Τηλεοπτικές άδειες , Φάκελος Λαγκάρντ, διαπλοκή, εξοπλιστικά , λίστα Λουξεμβούργου κ.λ.π.) .

Ο Τσίπρας πέτυχε πολιτικά να αναδείξει ότι Ευρώπη = Γερμανία.

Το σχέδιο των Γερμανών και Ρεπουμπλικάνων της Αμερικής για Ομοσπονδιακό Κράτος της Ευρώπης (Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης) με  έναν υπερυπουργό Οικονομικών (Σόιμπλε) και έναν Πρόεδρο Επικεφαλής της Ευρώπης (Μέρκελ).

Μετά από την οικονομική κρίση στην Ευρώπη παρακολουθούμε άνοδο του Εθνικοσοσιαλισμού και της Ακροδεξιάς . Μήπως σας θυμίζει μετά το οικονομικό Κράχ του 1929 την άνοδο στην δεκαετία του 1930 του Ναζισμού;

Το ίδιο σενάριο φτιάχνουν κυρίαρχοι κύκλοι στην Ευρώπη και την Αμερική .Ο Τσίπρας το ανέδειξε το ζήτημα πολιτικά.

Έχασε αλλά είναι εδώ.

Πρέπει να ψηφισθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και αν είναι δυνατόν να κάνει αυτοδύναμη Κυβέρνηση ώστε να έχει ισχυρά όπλα εναντίον των Κυρίαρχων Γερμανικών (και μη) κύκλων της Ευρώπης .

Να μην γυρίσουμε στα παλιά. Το ΝΕΟ είναι εδώ και πρέπει να γίνει πιο δυνατό και να προχωρήσει.

Στην Κεφαλονιά είναι σίγουρο ότι ο Κεφαλλονίτης έχει καταλάβει το λάθος που έκανε στις Δημοτικές Εκλογές και το έδειξε στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις . Τα ίδιο αποτέλεσμα και μήνυμα με την ψήφο του θα στείλει σε κάποιους ξένους Κεφαλλονίτες που παριστάνουν τους πονηρούς (χωρίς να είναι) εκλέγοντας πάλι Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις δημοσκοπήσεις κανείς δεν τις πιστεύει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά και με διαφορά και όλοι το γνωρίζουν.

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 καμία ψήφο χαμένη, ούτε στους Γερμανούς (Ποτάμι –Χρυσή Αυγή ) ούτε σε αυτούς (Ν.Δ. –ΠΑΣΟΚ) που 40 χρόνια λεηλάτησαν και διέλυσαν την χώρα μας . Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα και τα Νησιά μας.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΛΙΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΟΔΥΣΣΕΑ

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer