Η κα Κατεβάτη ταξίδεψε τους ακροατές της με γλαφυρό τρόπο στην Προσεισμική Κεφαλονιά με την προβολή φωτογραφιών και ανάγνωση αποσπασμάτων από το ομώνυμο βιβλίο της
Οδοιπορικό στην προσεισμική Κεφαλονιά
Πολιτισμός
25/05/2015 | 10:40

Την Κυριακή 17 Μαΐου στις 10.30 π.μ. στο νεοκλασικό κτίριο της Unesco στην Πειραιώς 73 στην Αθήνα, ξεκίνησε το ολοήμερο Οδοιπορικό στην Κεφαλονιά από τον όμιλο για την Unesco Πειραιώς και νήσων. Ένα οδοιπορικό που μέσα από τοπικές γεύσεις, προϊόντα, παραδοσιακούς χορούς,τραγούδια και εικαστικά μας ταξίδεψε στην Κεφαλονιά.

Πολλοί επιφανείς Κεφαλονίτες έλαβαν τιμητική διάκριση για το ταλέντο τους και την δουλειά τους. Μεταξύ αυτών και η συγγραφέας κ. Πουλάκη –Κατεβάτη Διονυσία η οποία έλαβε τιμητική διάκριση ,για το συγγραφικό της έργο, Προσεισμική Κεφαλονιά  και Πένα Κεφαλονίτικη Λόγος Περιπλανώμενος.

Σε αυτή την εκδήλωση η κ. Κατεβάτη ταξίδεψε τους ακροατές της  με γλαφυρό τρόπο στην Προσεισμική Κεφαλονιά με την προβολή φωτογραφιών και ανάγνωση αποσπασμάτων από το ομώνυμο βιβλίο της. Ένα βιβλίο το οποίο γεμίζει με γλυκές αναμνήσεις τους παλαιότερους και ιστορική μνήμη τους νεότερους.

Αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία της Unesco, μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες.

katebath (1) katebath (2) katebath (3) katebath (4) katebath (5) katebath (7)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer