Άνθρωποι αξιοπρεπείς βρίσκονται να στερούνται κυριολεκτικά γάλα και λάδι και να παρακαλούν με το κεφάλι σκυφτό καθώς δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους.
Ξεχωριστές διανομές τροφίμων με πολύ πόνο
Κοινωνία
26/03/2015 | 19:28

Στις 17/3/ 2015 Πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων σε 40 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ με
ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ (3 λίτρα σε κάθε οικογένεια) κατεψυγμένο αρακά (1 κιλό ανα οικογένεια) δημητριακά, αλεύρι(2 κιλά ανά οικογένεια) ζυμαρικά(2 κιλά ανά οικογένεια).
Στις 18/3/2015 σε 13 οικογένειες διενεμήθησαν 29 κιλά ψάρι φρέσκο κατόπιν ανώνυμης δωρεάς. Πρέπει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως η κατάσταση της πενίας στο νησί μας έχει δραματικά επιδεινωθεί. Άνθρωποι αξιοπρεπείς βρίσκονται να στερούνται κυριολεκτικά γάλα και λάδι και να παρακαλούν με το κεφάλι σκυφτό καθώς δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους.
Αξιοσημείωτη είναι η μαρτυρία συνανθρώπου μας του οποίου υπηρεσία του χρωστά αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό και όταν κλήθηκε να πληρωθεί έναντι, το 1/10 της αμοιβής του και τόλμησε να ζητήσει το αληθές ποσό για να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας του, υπάλληλος του φέρθηκε με το χείριστο τρόπο προσβάλλοντάς τον για την πολυτεκνία του. Απαράδεκτο. trofima (2)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer