Μάλλον ο Γιώργος Τζωρτζάτος έχει κάνει κάποιες λάθος αξιολογήσεις για την πολιτική του εμβέλεια στην Κεφαλονιά και καμιά φορά οι αριθμοί αποδεικνύονται υπερβολικά ψυχροί.
“Ξεχάστηκε” η απουσία του “καπετάν Γιώργη”
Πολιτική
07/03/2017 | 12:08

Μάλλον ο Γιώργος Τζωρτζάτος έχει κάνει κάποιες λάθος αξιολογήσεις για την πολιτική του εμβέλεια στην Κεφαλονιά και καμιά φορά οι αριθμοί αποδεικνύονται υπερβολικά ψυχροί. Τι λένε λοιπόν τα μαθηματικά για την περίπτωσή του:

Ότι η απουσία του από το δημοτικό συμβούλιο δεν έπαιξε κανένα ρόλο καθώς η μία ψήφος του εις ουδέν επηρέασε το αποτέλεσμα αφού η Δημοτική Αρχή εξέλεξε άνετα, τόσο τον Πρόεδρο του ΔΣ, όσο και τις Επιτροπές με περίσσια ψήφων μάλιστα ενώ βρήκε την ευκαιρία να κάνει και “γυμνάσια” στην αντιπολίτευση. Τόσο άνετη πλειοψηφία είχε
Ουδείς δημοτικός σύμβουλος τον έχει μέχρι σήμερα ακολουθήσει στον αδιέξοδο και μοναχικό δρόμο των φαιδρών καταγγελιών που έχει ακολουθήσει
Ότι στο δημοτικό συμβούλιο έχει εκλεγεί όγδοος στη σειρά στο Αργοστόλι και 15ος και βάλε στην Κεφαλονιά, οπότε η άποψή του ότι “έκανε για Δήμαρχος” δεν βασίζεται στην εκλογική του δυναμική όπως αυτή αποτυπώνεται στην πράξη.
Επομένως και για την επανάληψη, ο Γιώργος Τζωρτζάτος, παίρνει “μηδέν” όταν απουσιάζει, “μηδέν” στη δυνατότητα επηρεασμού άλλων συμβούλων και στην εκλογική κατάταξη κινείται στο μέσο. Άρα πολύ απλά δεν κάνει για Δήμαρχος και καλό είναι να του το πει κάποιος τώρα που είναι νωρίς.

Πηγή: anexarttitos.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer