Στις πρώτες συναντήσεις που θα παραβρεθούν και οι γονείς θα συζητηθούν και θα συμφωνηθούν οι μέρες και ώρες των μαθημάτων, καθώς και όροι συμμετοχής των παιδιών
Ξεκινούν τα παιδικά τμήματα στη Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου
Πολιτισμός
31/10/2016 | 11:39

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 ξεκινούν την λειτουργία τους τα παιδικά τμήματα της Χορωδίας και Μαντολινάτας του Συλλόγου της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ στη λέσχη μας στο κτήριο Τζιλιάνου στο Μαϊστράτο.
Το Τμήμα της Παιδικής Χορωδίας ξεκινά στις 5 μμ. με δασκάλα την Άντζελα Τκατς. Το Τμήμα της Παιδικής Μαντολινάτας ξεκινά στις 6:30 μμ. με δάσκαλο τον Σωκράτη Μπένο. Σε αυτές τις πρώτες συναντήσεις που θα παραβρεθούν και οι γονείς θα συζητηθούν και θα συμφωνηθούν οι μέρες και ώρες των μαθημάτων , καθώς και όροι συμμετοχής των παιδιών.
ΚΑΛΟΥΜΕ όσα παιδιά ενδιαφέρονται να μάθουν την τέχνη της μουσικής στα τμήματα του συλλόγου μας και επιθυμούν να ενταχτούν σε αυτά να πλαισιώσουν την προσπάθεια μας και να έρθουν σε αυτές τις πρώτες συναντήσεις.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους γονείς των παιδιών να εμπιστευτούν την εμπειρία και την υπευθυνότητα του συλλόγου μας , και να φέρουν τα παιδιά τους στα τμήματά μας για να αποτελέσουν την συνέχεια και το φυτώριο των τμημάτων των ενηλίκων.
Σημειώνουμε ότι ο σύλλογος διαθέτει μουσικά όργανα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά στα πρώτα βήματα γνωριμίας στα μαθήματα.

Από το Δ.Σ.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer