Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ξεκινούν μαθητικές επισκέψεις στο βουνό, καθώς και ξενάγηση στους χώρους του κτιρίου του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Αίνου.
Ξεκινούν μαθητικές επισκέψεις στον Αίνο
Κοινωνία
09/04/2011 | 12:17

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας,  έπειτα από σχετική πρόσκληση  του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή, με θέμα την διενέργεια επισκέψεων του κοινού στον Αίνο.

Πρόκειται για πρωτοβουλία των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης η οποία υπάγεται στο πλαίσιο της αναγκαιότητας γνωριμίας και ανάδειξης του Εθνικού μας Δρυμού. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών του Νομού μας και ιδιαίτερα των νέων σε περιβαλλοντικά θέματα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Κουρής, εκπρόσωποι του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Αίνου, του Ορειβατικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. Κεφαλληνίας, της Εθελοντικής Ομάδας Προστασίας Περιβάλλοντος Πυλάρου, του Ελληνικού Ιδρύματος Εθελοντισμού & Νεολαίας, της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Παλικής καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer