Οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή θα λάβουν μέρος σε αρκετά Ολυμπιακά αθλήματα
Ξεκίνησε το “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ” στο ΔΑΚ Αργοστολίου
Αθλητισμός
25/11/2014 | 11:43

Σ’ ένα κατάμεστο στάδιο ξεκίνησε πριν από λίγο στο ΔΑΚ Αργοστολίου το πρόγραμμα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ».

Το πρόγραμμα φέρει πλέον το όνομα της αδικοχαμένης συμπατριώτισσά μας Ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου.

Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση του Αθλητισμού, του Ευ Αγωνίζεσθαι, του Φίλαθλου Πνεύματος και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής των μικρών παιδιών.

Εφαρμόζεται τα τελευταία 4 χρόνια πανελλαδικά, με την Κεφαλονιά να είναι 17η κατά σειρά διοργάνωση και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων.

Συμμετέχουν οι μαθητές των σχολικών μονάδων της Κεφαλονιάς, Ολυμπιονίκες, προπονητές, αθλητές, στελέχη ανάπτυξης του αθλητισμού και εκπαιδευτικοί.

Οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή θα λάβουν μέρος σε αρκετά Ολυμπιακά αθλήματα όπως: Ξιφασκία, Τοξοβολία, Ρυθμική Γυμναστική, Άρση Βαρών, Στίβος, Ιστιοπλοΐα, Χειροσφαίριση, Πυγμαχία κ.ά.

Στην εκδήλωση παρόντες είναι οι Ολυμπιονίκες: Νίκη Μπακογιάννη, Ειρήνη Αϊνδιλή, Χαρά Καρυάμη, Κλέλια Πανταζή, Εύα Χριστοδούλου, Μαρία Γεωργάτου, Βάσω Βουγιούκα, Σοφία Παπαδοπούλου, Μορφούλα Ντώνα κ.ά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer