Η προετοιμασία του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, ξεκίνησε εν όψει της νέας σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η!
Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΑΣΚ – Ενίσχυση και στην διοίκηση!
Αθλητισμός
20/08/2016 | 13:23

Η προετοιμασία του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, ξεκίνησε εν όψει της νέας σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η!

Με νέο, αλλά και ταυτόχρονα γνωστό, προπονητή (τον Φίλιππο Ροδόπουλο ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο του ΑΣΚ μετά από περίπου οκτώ χρόνια) και 12 παίκτες να δίνουν το «παρών» τα… βάσανα για την νέα χρονιά ξεκίνησαν.

Η πρώτη προπόνηση, ξεκίνησε με τις ευχές για καλή χρονιά του Γενικού Διευθυντή του ΑΣΚ Θανάση Μουίκη, με τους παίκτες να δείχνουν μεγάλη όρεξη για δουλειά. Από την πρώτη προπόνηση, απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Αραβαντινός, Καβαλιεράτος Χρηστάτος, Μπαχός, Πέτρου και Ακτύπης.

 

Διοικητική ενίσχυση με Δημήτρη Κουμαριώτη

koumariwths

Ο Δημήτρης Κουμαριώτης βρέθηκε στο κλειστό στην πρώτη προπόνηση του ΑΣΚ και είχε λόγο και αιτία που το έκανε . Ο πρώην παράγοντας της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, η οποία πρωταγωνίστησε τα τελευταία χρόνια στο τοπικό μας πρωτάθλημα κατακτώντας πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, μπαίνει πλέον ενεργά στην διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά!

Μετά από πολλά χρόνια, λοιπόν,  μπαίνει ένα νέο δυνατό στοιχείο στην διοίκηση της ομάδας της Κεφαλονιάς, το οποίο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης θα γίνει ένα ώστε ο ΑΣΚ να προχωρήσει με κοινά οράματα και στόχους.

Στο ποδόσφαιρο, ο Δημήτρης Κουμαριώτης, πάντα ξεχώριζε με τον τρόπο σκέψης του, καθώς  ήξερε το πώς να κάνει μία ομάδα να πρωταγωνιστεί.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ δυνατή προσθήκη στην διοίκηση του ΑΣΚ!

Θα είναι σίγουρα μια καλή χρονιά!

rodopoulos ask

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer