Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., όπου καλωσόρισε το κοινό και τόνισε τους σκοπούς της Εβδομάδας Λαϊκού Πολιτισμού
Ξεκίνησε η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού (βίντεο)
Κοινωνία
25/08/2014 | 18:05

Ξεκίνησε χθες Κυριακή 24 Αυγούστου η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού στην Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι η οποία διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο Αργοστολίου «Η ΚΡΑΝΗ».
Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., όπου καλωσόρισε το κοινό και τόνισε τους σκοπούς της Εβδομάδας Λαϊκού Πολιτισμού, που είναι η ευκαιρία προβολής της τέχνης και του πολιτισμού στο κοινό και τους επισκέπτες του νησιού μας και οι δράσεις των επαγγελματιών μας στα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

evdomada_laikou_politismou3
Εναρκτήρια εκδήλωση ήταν η επιτυχημένη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ληξουρίου με μαέστρο τον κ. Δημοσθένη Μηνιάτη, η οποία απέδωσε ένα ρεπερτόριο ελληνικών και ξένων επιτυχιών και ενθουσίασε το κοινό.
Το πρόγραμμα για σήμερα περιλαμβάνει κατασκευή φιγούρας και παράσταση Καραγκιόζη από το Ιόνιο Θέατρο Σκιών του Αλέξανδρου Μελισσηνού, στις 9.00μμ.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος

Άγγελος Κωνσταντάκης


evdomada_laikou_politismou1 evdomada_laikou_politismou4 evdomada_laikou_politismou5 evdomada_laikou_politismou6

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer