Ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου στον Μύρτο, αν και τα σημεία που έχουν πρόβλημα απαιτούν χρόνο παρεμβάσεις. Δείτε σε βίντεο πως είναι η σπηλιά του Μύρτου.
Ξεκίνησαν τα έργα στον Μύρτο
Κοινωνία
20/03/2014 | 09:36

Της Γιάννας Κουλουμπή

 

Ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου στον Μύρτο, αν και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα σημεία που έχουν πρόβλημα απαιτούν χρόνο και συγκεκριμένες παρεμβάσεις.
Σε πρώτη φάση απομακρύνονται τα μπάζα, ώστε να γίνει εφικτή η πρόσβαση στην παραλία. Η πλήρης αποκατάσταση δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πότε θα ξεκινήσει και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τους κατοίκους, αφού έχουμε ήδη μπει στο τελευταίο δεκαήμερο του Μάρτη.
Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί ο τεράστιος βράχος που κύλισε από το βουνό στην παραλία και έχει δημιουργήσει ποικίλα σχόλια για το μέγεθός του και το σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Οι κάτοικοι της περιοχής πάντως θεωρούν πως πρέπει να παραμείνει στην παραλία και να τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να παίζει διακοσμητικό ρόλο.

myrtos-erga1 myrtos-erga2 myrtos-erga3 myrtos-erga4 myrtos-erga5 myrtos-erga6 myrtos-erga7 myrtos-erga8 myrtos-erga9 myrtos-erga10

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer