Σε ανοικτή μαζική συγκέντρωση των κατοίκων της κοινότητας Κατωγής, που έγινε την Κυριακή στο καφενείο των Μαντζαβινάτων.
Ξεκίνησαν οι μαζώξεις στα καφενεία
Πολιτική
28/04/2014 | 11:50

Σε ανοικτή μαζική συγκέντρωση των κατοίκων της κοινότητας Κατωγής, που έγινε την Κυριακή στο καφενείο των Μαντζαβινάτων, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης από τα χωριά μας.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι για το Δημοτικό συμβούλιο είναι οι Βιττωράτος Στέφανος και Κοζομπόλη Πόπη. Οι υποψήφιοι για το τοπικό συμβούλιο Κατωγής είναι οι Έρτσος Γιώργος , Βουτσινάς Νίκος , Ζερβού Κωνσταντίνα και Αντωνέλου Μαρία. Την συζήτηση άνοιξε ο Έρτσος Γιώργος και ακολούθησαν οι Βιττωράτος Στέφανος , Κοζομπόλη Πόπη και Βουτσινάς Νίκος. Έγινε από όλους μία ανάλυση και ανάδειξη των προβλημάτων των χωριών μας και γενικότερα της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας. Επίσης κατατέθησαν και προτάσεις του συνδυασμού για λύση σε διάφορα προβλήματα.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους συγχωριανούς μας, υπήρξε προβληματισμός για πολλά θέματα και γενικά υπήρξε ένας ουσιαστικός διάλογος για το μέλλον των χωριών μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους κατοίκους των χωριών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Για την Λαϊκή Συσπείρωση, οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι Κατωγής.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer