Με 23 χρόνια συνεχούς και ενεργής παρουσίας στις Ξένες Γλώσσες στo Αργοστόλι
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών “ΜΕGA”
Κοινωνία
07/09/2016 | 21:41

Με 23 χρόνια συνεχούς και ενεργής μας παρουσίας στις Ξένες Γλώσσες στo Αργοστόλι,  με μια σωστή και σταθερή ανάπτυξη του εκπαιδευτικού μας τομέα των Αγγλικών, Γαλλικών, Ισπανικών, Ρώσικων και των Ελληνικών σε ξένους, αλλά και στα ειδικευμένα μαθήματα ξένης γλώσσας σε ενήλικες και φοιτητές, με μεγάλη επιτυχία στην πιστοποίηση των γνώσεων σε όλες τις εξετάσεις του Δημοσίου, των κρατικών αλλά και των Πανεπιστημίων του εξωτερικού,  εγγυόμαστε όχι μόνο τη δημιουργία θεμελίων μάθησης αλλά και ουσιαστική γνώση που εξασφαλίζει – σε συνδυασμό με τη δική σας θέληση και διάθεση – την επιτυχία.

Η διαπροσωπική σχέση με γονείς και παιδιά, η αντιμετώπιση κάθε μαθητή ως ξεχωριστή οντότητα και το ενδιαφέρον μας για τα παιδιά και την πρόοδο τους, είναι η κεντρική μας φιλοσοφία.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών MEGA είναι ένας σύγχρονος παιδαγωγικός χώρος, σε ένα προστατευμένο και ασφαλές μαθησιακό περιβάλλον, που διαθέτει γλωσσικό εργαστήρι, υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, κλπ ενώ χρησιμοποιούνται νέες μέθοδοι διδασκαλίας, βασιζόμενοι στα μοντέρνα διεθνή πρότυπα μετάδοσης γνώσης, προσκαλώντας τους εκπαιδευόμενους σε συμμετοχή σε μια βιωματική διαδικασία εκμάθησης της γλώσσας και όχι επιφανειακή.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών MEGA, εξασφαλίζουμε προνομιακά δίδακτρα για όλους. Μπορείτε, πάντοτε, να μας επισκέπτεστε ή να επικοινωνείτε μαζί μας  (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-12:00 και 18:00-21:00) για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες μαθημάτων και για λεπτομέρειες που επιθυμείτε να διευκρινίσετε.

Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΕGA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer