Αν και η συνάντηση ήταν άτυπη, συζητήθηκαν πάρα πολλά θέματα, που άπτονται των ευθυνών όχι μόνο του κ. Κεκάτου, αλλά και του Λιμενικού Ταμείου
Ξεκίνησαν ήδη να δουλεύουν
Πολιτική
25/09/2014 | 13:42

Ρεπορτάζ:  Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Είναι γνωστό ότι αύριο συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να επικυρωθούν τα ονόματα που έχει προτείνει ο Δήμαρχος αναφορικά με τις ηγεσίες των Νομικών Προσώπων του Δήμου, ανάμεσά τους και το Λιμενικό Ταμείο.
Έχει γνωστοποιηθεί από τις αρχές τις προηγούμενης εβδομάδας πως πρόεδρος θα είναι ο Γιώργος Τζωρτζάτος και αντιπρόεδρος ο Χρήστος Λευκαδίτης. Ωστόσο, αμφότεροι δεν περιμένουν να… πιάσουν πρώτα την καρέκλα τους και στη συνέχεια να πάνε για δουλειά. Ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους με άτομα με τα οποία θα συνεργαστούν την επόμενη πενταετία και ένα από αυτά είναι και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, τον οποίο επισκέφτηκαν χθες το πρωί στο γραφείο του στο Αργοστόλι. Αν και η συνάντηση ήταν άτυπη, συζητήθηκαν πάρα πολλά θέματα, που άπτονται των ευθυνών όχι μόνο του κ. Κεκάτου, αλλά και του Λιμενικού Ταμείου, με πρώτο και κυρίαρχο την… άνεση που πρέπει να έχουν οι τουρίστες-επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων, αλλά και τα οικονομικά οφέλη που θα πρέπει να έχει το Λιμενικό Ταμείο από αυτά, προκειμένου να χρηματοδοτήσει έργα βελτίωσης του λιμανιού. Κατά την έξοδό τους οι δύο «άρχοντες» του Λιμενικού Ταμείου δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις, παρά να υποσχεθούν στους Κεφαλλονίτες πως το πρόσωπο της Κεφαλονιάς θα αλλάξει στα επόμενα χρόνια, σε ότι αφορά τον δικό τους τομέα. Από την πλευρά του ο κ. Κεκάτος τόνισε πως το Λιμενικό Ταμείο είναι το μέσο που, σε συνεργασία με τον Δήμο, θα αυξήσει τους επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων στην Κεφαλονιά, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον εμπορικό κόσμο του νησιού.

Πηγή: Εφημερίδα Κεφαλονιά

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer