Μετά από ένα αρκετό διάστημα «σιωπής» ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης ξέσπασε για τα όσα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για αυτόν αλλά κυρίως για την οικογενειακή του επιχείρηση Kefalonian Lines .
Ξέσπασε ο Λυκούδης: «Η Kefalonian Lines είναι διωκόμενη από τη σημερινή Κυβέρνηση» (βίντεο)
Πολιτική
19/11/2015 | 12:16

Μετά από ένα αρκετό διάστημα «σιωπής» ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης ξέσπασε για τα όσα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για αυτόν αλλά κυρίως για την οικογενειακή του επιχείρηση Kefalonian Lines . Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο και απαντώντας στο συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ο Λυκούδης ήταν «λάβρος» τονίζοντας ότι η ναυτιλιακή εταιρία δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στο Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς. Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ότι έχει εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις τόσο για το 2013, για το 2014 αλλά και έχει δώσει 100.000 ευρώ το καλοκαίρι για το 2015.
Ο κ. Λυκούδης συνέχισε μέσα σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία λέγοντας ότι θα συνεχίσει να μάχεται για να έχουν δουλειά 150 Κεφαλλονίτικες οικογένειες καθώς και είναι «τιμή του που αυτή η εταιρία, η οποία στήριζε τον πνεύμονα της Κεφαλονιάς που είναι οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, βρίσκεται διωκόμενη από τη σημερινή Κυβέρνηση η οποία έχει πολιτικές διαφορές μαζί μας, όταν εμείς δεν πράξαμε για επιχειρήσεις που πολιτικά δεν είναι κοντά μας». Κλείνοντας ο κ. Λυκούδης έριξε «βόμβα μεγατόνων» λέγοντας ότι στόχος της σημερινής Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είναι να «κλείσει η Kefalonian Lines», να κλείσει ουσιαστικά η μοναδική Κεφαλλονίτικη ναυτιλιακή εταιρία.
Το βίντεο από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο είναι από τα «Κεφαλλονίτικα Νέα».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer