Χρώματα και φωνές γέμισαν οι δρόμοι του Αργοστολίου το βράδυ της Παρασκευής όπου ξεκίνησε η νυχτερινή παρέλαση απο την πλατεία της Σισιώτισσας και κατέληξε στην πλατεία Καμπάνας.
Νυχτερινή Παρέλαση με κέφι και δεκάδες κόσμου στο Αργοστολιωτικο Καρναβάλι (εικόνες + βίντεο)
Δημοφιλή
24/02/2017 | 23:09

Χρώματα και φωνές γέμισαν οι δρόμοι του Αργοστολίου λίγο μετά τις 7 το βράδυ της Παρασκευής όπου ξεκίνησε η νυχτερινή παρέλαση απο την πλατεία της Σισιώτισσας και κατέληξε στην πλατεία Καμπάνας, αφού πρώτα διέσχισε τη παραλιακή και πέρασε μέσα από το Λιθόστρωτο. Σημείο συνάντησης ήταν η πλατεία της Σισιώτισσας για μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές. Το πρόγραμμα περιελάμβανε χορευτικά και επιδείξεις με ζογκλέρ και φωτιές, ενώ οι ξυλοπόδαροι έδιναν τη δική τους νότα στην όμορφη εκδήλωση.

Στον τερματισμό της παρέλαση είχε στηθεί εξέδρα στην Πλατεία Καμπάνας με χορευτικά απο το Λύκειο Ελληνίδων με πάνω απο 150 άτομα και τη σχολή χορού της σχολή της Ελισάβετ Λιβιεράτου από το Ληξούρι που στην κυριολεξία κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Το “παρών” έδωσε και ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος, συνοδεία της πολύ όμορφης Βασίλισσας, έκανε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε σε όλους καλό τριήμερο. Το βίντεο και οι φωτογραφίες είναι της Γιάννας Κουλουμπή.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer