Το κίνημα χωρίς μεσάζοντες είναι εδώ για να στηρίξει τους αδύναμους οικονομικά πολίτες του νησιού μας
Ντόπιο μέλι και καρύδια από το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες
Κοινωνία
04/12/2014 | 14:02

Το κίνημα χωρίς μεσάζοντες είναι εδώ για να στηρίξει τους αδύναμους οικονομικά πολίτες του νησιού μας καθώς και τους παραγωγούς που μας προμηθεύουν σε πολύ λογικές τιμές τα προϊόντα τους.

Για το λόγο αυτό και μόνο για τους πολίτες που στήριξαν το παραπάνω κίνημα θα διατεθεί μέλι ντόπιο θυμαρίσιο και καρύδια φετινής παραγωγής από Λάρισα στην τιμή των 10 ευρώ το κιλό το μέλι και 4 ευρώ τα ακαθάριστα καρύδια αντίστοιχα.

Οι συσκευασίες των ακαθάριστων καρυδιών θα είναι 2κιλες και μονόκιλες το μέλι, τα δε καθαρισμένα καρύδια τα έχουμε βγάλει από την λίστα παραγγελιών γιατί έχουμε ήδη υπερκαλύψει την ποσότητα σε παραγγελίες που θα μας στείλει ο παραγωγός..

Η ημερομηνία και ο τόπος παράδοσης των προϊόντων θα ανακοινωθεί με  προσωπικό μήνυμα στο κινητό που θα μας αφήσετε στην παραγγελία σας.

Για όσους θέλουν να τα προμηθευτούν μπορούν να στείλουν sms στο τηλέφωνο 6945906637 με το προϊόν και τα κιλά αντίστοιχα η e-mail στην διεύθυνση atzelidis@yahoo.gr.

Επίσης μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στον παρακάτω σύνδεσμο

https://docs.google.com/forms/d/1k5CnU2InC4vQARqLr8ka3Kb53H96NGjDF2j1FWty1Gk/viewform?usp=send_form

Παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7-1-14 και πιθανή ημερομηνία έλευσης των προϊόντων για διανομή το Σάββατο 13-12-14.

ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer