Ο Γεράσιμος Βουκελάτος αγωνίστηκε βασικός για 60 λεπτά, όπου είχε καλή παρουσία και βοήθησε και αυτός από την πλευρά του την γαλανόλευκη να φτάσει στη νίκη
Ντεμπούτο Βουκελάτου με την Εθνική Νέων!
Αθλητισμός
04/09/2016 | 18:49

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής Ομάδας Νέων πραγματοποίησε ο Κεφαλλονίτης ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Γεράσιμος Βουκελάτος, στο νικηφόρο φιλικό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Σκωτία, στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου.

Ο Γεράσιμος Βουκελάτος αγωνίστηκε βασικός για 60 λεπτά, όπου είχε καλή παρουσία και βοήθησε και αυτός από την πλευρά του την γαλανόλευκη να φτάσει στη νίκη.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λημνιός στο 5ο λεπτό, ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει εκ νέου την Σκωτία τη Δευτέρα (5/9, 6μμ) στο Δημ. Στ. Κορίνθου.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Βαλμάς (68΄ Ταμπάς), Κατράνης (75΄ Γιαννούτσος), Ρέτσος, Ευαγγέλου (68΄ Νικολάου), Νάτσος (68΄ Μιλόγεβιτς), Λημνιός (75΄ Βρουσάι), Μίγγος (75΄ Μαρούδης), Σταθόπουλος (60΄ Σαμπανίδης), Μούργος (60΄ Παυλίδης), Βουκελάτος (60΄ Κιρτζιαλίδης).

boykelatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer