Ντελίριο αγωνιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων 1 και 2 Αυγούστου στην περιοχή της Θηνιάς
Ντελίριο αγωνιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων στη Θηνιά
Αθλητισμός
13/07/2015 | 11:26

Οι κάτοικοι δεν πτοούνται από τις δυσκολίες που ταλανίζουν την χώρα μας και διατηρώντας ζωντανό το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους διοργανώνουν δύο εξαιρετικά πρωτότυπες εκδηλώσεις.
Συγκεκριμένα τις 2 Αυγούστου σε συνεργασία της ΚΕΔΗΚΕ της ΤΚ ΑΓΚΩΝΑ και της οργανωτικής επιτροπής του αγώναθα διεξαχθεί στον Αγκώνα, ο δημοφιλέστατος και εξαιρετικά επιτυχημένος 2ος αγώνας δρόμου θηναίας γης , μαζί με τον εντυπωσιακότατο αγώνα διελκυστίνδας και διαγωνισμό ρίψεων φέτος για πρώτη φορά για τον οποίο αναμένεται αναλυτική προκήρυξη προσεχώς.
Ενώ την 1η Αυγούστου ώρα 18.00 σας προσκαλούν όλους στην παραλία της Αγ.Κυριακής στα Ζόλα, να συνδυάσετε το μπάνιο σας με την άθληση και την ψυχαγωγία οικογενειακώς, είτε συμμετέχοντας στα δρώμενα είτε παρακολουθώντας τα. Το θέαμα αναμένεται λίαν εντυπωσιακό καθώς θα διεξαχθούν τα ακόλουθα αγωνίσματα:
1) Τρέξιμο 150 μέτρα στην άμμο και επιστροφή κολύμβηση 150 μέτρα (άνδρες και γυναίκες από 14 ετών και πάνω)
2) Τρέξιμο 60 μέτρων με εμποδιάκια για παιδάκια
3) Τρέξιμο 50 μέτρα με δοχεία με νερό στα χέρια (άνδρες-γυναίκες από 16 ετών και πάνω)
4) Μήκος για παιδάκια στην άμμο
5) Beach wrestling για άνδρες και γθναίκες 16+ ή αλλιώς πάλη στην άμμο. Το αγώνισμα θα διεξαχθεί σε έναν κύκλο όπου ο ένας διαγωνιζόμενος θα προσπαθεί να εκτοπίσει τον άλλο από τον κύκλο.
Για κάθε αγώνισμα θα διεξαχθεί ξεχωριστή απονομή ενώ θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους επιπλέον η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσική ενώ θα προσφερθούν αναψυκτικά, χυμοί και νερά για όλους.
Η παρουσία σας είναι σημαντική για όλους εμάς που πασχίζουμε αυτήν την οδυνηρή περίοδο , να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να παρέχουμε στους συμπολίτες μας την δυνατότητα να χαρούν και να αθληθούν ανιδιοτελώς και χωρίς οικονομικές απαιτήσεις .

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer