Η Ντένια Φραγκιά τίμησε την Κεφαλονιά, υποστηρίζοντας με Εθελοντικό έργο τη Φυλή των Massai στην Κένυα στη δημιουργία ενός Σχολείου.
Ντένια μας έκανες υπερήφανους!
Κοινωνία
21/08/2015 | 17:34

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015 ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης δέχθηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση τη δημοσιογράφο Ντένια Φραγκιά, η οποία τίμησε την Κεφαλονιά, υποστηρίζοντας με Εθελοντικό έργο τη Φυλή των Massai στην Κένυα στη δημιουργία ενός Σχολείου.
Συγκεκριμένα η κα Φραγκιά, κάτω από την ομπρέλα της ΜΚΟ “Women of Faith”, συνέβαλε εθελοντικά στη στήριξη των κατοίκων του χωριού Kibiku.
Για τις πολύτιμες δραστηριότητες αυτές η κ.Φραγκιά είχε συνάντηση εργασίας με τον αντιδήμαρχο Ευάγγελο Κεκάτο, όπου συζητήθηκαν οι τρόποι περαιτέρω στήριξης του εξαιρετικού αυτού ανθρωπιστικού έργου. ntenia_parishs
Ο Δήμαρχος προσκάλεσε στη συνάντηση και την Αναστασία Παπαδάτου – Αποστολοπούλου, η οποία είναι Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Κεφαλληνίας – Ιθάκης και Ζακύνθου και Πρέσβειρα Πολιτισμού της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, για να βραβεύσει μαζί με το Δήμο την κα Φραγκιά.
Ο δήμαρχος συνεχάρη την Ντένια Φραγκιά και της προσέφερε τιμητικά συμβολικά δώρα και η κα Αποστολοπούλου της προσέφερε το Μετάλλιο της UNESCO και Τιμητικό Δίπλωμα για την Εθελοντική της εργασία.
Η κα Φραγκιά ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο όσο και την Πρόεδρο για τις τιμές και επιβεβαίωσε την επιθυμία της όπως συνεχιστούν οι δράσεις εθελοντικής προσφοράς σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και όποιον άλλο Δημόσιο ή Ιδιωτικό Φορέα επιθυμεί να υποστηρίξει το συγκεκριμένο Project. ntenia_fragia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer