Με αφορμή την απομάκρυνση και του διοικητή του νοσοκομείου Αργοστολίου ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς.
ΝΟΔΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε το χειρότερο και πιο αποκρουστικό πρόσωπο παλαιοκομματικής νοοτροπίας
Πολιτική
18/12/2015 | 14:06

Με αφορμή την απομάκρυνση και του διοικητού του νοσοκομείου Αργοστολίου είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι και στο θέμα των διοικητών των νοσοκομείων η πρωτοδεύτερη κατά δήλωση της αριστεράς επέδειξε το χειρότερο και πιο αποκρουστικό πρόσωπο παλαιοκομματικής νοοτροπίας και πρακτικής.
Υπενθυμίζουμε ότι με την ανάληψη της εξουσίας από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ζητήθηκε η παραίτηση του διοικητού του Νοσοκομείου χωρίς να έχει οριστεί αντικαταστάτης , για κανένα νοσοκομείο της χώρας ακόμα και τώρα, πράξη πρωτοφανής στα χρονικά της δημόσιας διοίκησης και μάλιστα σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα όπως είναι η υγεία.
Περαιτέρω στον άκρατο παλαιοκομματικό οίστρο της η αριστερή κυβέρνηση του εκσυγχρονισμού εκπαραθύρωσε την συντριπτική πλειοψηφία των διοικητών των νοσοκομείων της χώρας, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την απομάκρυνση του πέραν πάσης αμφιβολίας απόλυτα επιτυχημένου διοικητή του νοσοκομείου Ελπίς, κυρίου Γιάνναρου, μετά από μια συνέντευξη δυόμιση λεπτών .
Η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση δεν κατόρθωσε να απαλύνει τις ανάγκες τις κοινωνίας και με την ψήφο του λαού τέθηκε στη θέση της αντιπολίτευσης κατά βάση χάρη στον άκρατο και επικίνδυνο λαϊκισμό της αντιπολιτευτικής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα με την καταστροφική και εξοντωτική πολιτική στα οικονομικά κοινωνικά και εθνικά θέματα που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ αποδεικνύεται πόσο επικίνδυνα πολιτεύεται σε βάρος των λαϊκών μαζών και της εθνικής ακεραιότητας της χώρας.

 

Ο Πρόεδρος Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΛΟΥΚΕΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer