Ο ΝΕΟΛ στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καταπληκτικά. Δεν τα κατάφερε μέχρι το τέλος.
ΝΕΟΛ: Το δεύτερο ημίχρονο είναι η “Αχίλλειος Πτέρνα” μας!
Μπάσκετ
29/02/2016 | 18:24

Ο αγώνας με την πρωτοπόρο της κατηγορίας ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ δεν είχε, παρά τις προσπάθειές μας , ευτυχή κατάληξη για την ομάδα μας. Σχεδόν όπως έγινε και με την Απολλωνιάδα, οι παίκτες μας στο 2ο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να πιάσουν την απόδοση που είχαν στο πρώτο δεκάλεπτο , με αποτέλεσμα οι υπέρ μας 7 πόντοι του ημιχρόνου (42-35) να γίνουν -2 στο τρίτο δεκάλεπτο και -16 με τη λήξη.

Ο ΝΕΟΛ στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καταπληκτικά. Το μόνο που εμπόδιζε τους παίκτες μας να κρατήσουν ψηλά τη διαφορά , ήταν τα σφυρίγματα των διαιτητών που κρατούσαν «ζωντανή» την αντίπαλη ομάδα. Δεν ήταν τόσο τα φάουλ που σφύριζαν εναντίον μας, όσο τα πολλά φάουλ που γίνονταν από τους αντιπάλους κυρίως πάνω στον Παναγή Συνοδινό, χωρίς να σημειώνονται.
Πάντως, η ομάδα και ο προπονητής στα δύο πρώτα δεκάλεπτα, έδειξαν πόσο καλή και με βάθος ομάδα είμαστε! Χωρίς τον αρχηγό και σκόρερ Χρήστο Συνοδινό στη δωδεκάδα (λόγω τραυματισμού), όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ και υποχρέωσαν τους πρωτοπόρους να κυνηγούν στο σκορ!

Το τρίτο δεκάλεπτο, τα σφυρίγματα των διαιτητών είχαν εκνευρίσει τον Παναγή Συνοδινό και αποσυντονίσει αρκετούς παίκτες μας. Η συγκέντρωση μας χάθηκε, επήλθε μια κόπωση, τα μεγάλα σουτ δεν μπήκαν από μας αλλά από τους αντιπάλους και η διαφορά εξανεμίστηκε.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε αλλά η διαφορά μας δεν έπεφτε κάτω από τους έξι πόντους, οπότε δύο εύστοχα τρίποντα – μαχαιριές από τους αντιπάλους, έγειραν αποφασιστικά και οριστικά το παιχνίδι με το μέρος τους.

Από τους παίκτες μας, εξαιρετικό παιχνίδι και επιθετικά έκανε ο Φώτης Κολοβός, ο οποίος σε κρίσιμα σημεία του αγώνα έδωσε λύσεις με προσωπικές ενέργειες.
Από το πρώτο ημίχρονο, θα κρατήσουμε μερικούς υπέροχους συνδυασμούς και ασσίστ της ομάδας μας που κατέληξαν σε καλάθια.

Διαιτητές: Γεράνιος, Τσαούσογλου

Δεκάλεπτα: 23-18, 42-35, 52-54, 63-79

ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος) Αντωνάτος 7, Πυλαρινός 3(1), Συνοδινός 14(2), Αραβαντινός 12, Κολοβός 13, Κλαυδιανός, Μπακούρος 4(1), Παπαγιάννης 8(2), Πλαΐτης, Μπελίτσης 2, Πρεντάνος, Παριώτης.

Ολυμπιάδα (Δίπλαρος) Σωτηρόπουλος 3, Αναστασίου, Παπανικολάου 2, Σκούτας, Πλέγας, Αδαμόπουλος 21(2), Κουμανιώτης 3(1), Τουλάτος 22, Χατζηκάλφας 24(2), Μαριέλος 4, Λανταβός.

Πηγή: neol.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer