Το ένα απο αυτά, δεν είχε πολλές δυνάμεις και άντεξε μόνο τα πρώτα δύο εικοσιτετράωρα. Τα άλλα δύο φαίνεται να είναι πιο δυνατά.
Νεογέννητα κουταβάκια βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στα Διλινάτα
Κοινωνία
15/11/2014 | 07:00

Την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου βρέθηκαν σ’ ένα χαρτόκουτο δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στα Διλινάτα 3 θηλυκά νεογέννητα κουτάβια. Τα κουτάβια όταν βρέθηκαν πρέπει να ήταν μιας ή δύο ημερών και είχαν ακόμα τον ομφάλιο λώρο τους.

Το ένα απο αυτά, δεν είχε πολλές δυνάμεις και άντεξε μόνο τα πρώτα δύο εικοσιτετράωρα. Τα άλλα δύο φαίνεται να είναι πιο δυνατά. Προς το παρόν ταΐζονται με ειδικό μπιμπερό ανά δύο ώρες και κρατούνται σε ζεστό μέρος.

Είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρουν αλλά έχουν μεγάλη επιθυμία για φαγητό και θέληση να ζήσουν. Τους κάνουν παρέα μικρά γατάκια μόλις ενός μηνός που και αυτά βρέθηκαν στο δρόμο εγκαταλελειμμένα.

Η φιλοξενία των μικρών κουταβιών δεν θα είναι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και υπάρχει το ενδεχόμενο να τους γίνει ευθανασία αν δεν βρεθεί κάποιος να τα υιοθετήσει προτού μεγαλώσουν αρκετά.  Είναι λυπηρό να υπάρχει αυτή η πιθανή λύση στο πρόβλημα αυτό, γι αυτό ζητώ τη βοήθεια σας προκειμένου να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρεία σ αυτές τις ζωούλες.

Δεν θέλω επί του παρόντος να σχολιάσω ούτε την αδυναμία του Δήμου να βοηθήσει, ούτε και τον άνθρωπο που τα εγκατέλειψε στα σκουπίδια, γι’αυτό όποιος νομίζει ότι θέλει να κάνει την οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή και περισσότερο απ’όλα να υιοθετήσει τα κουταβάκια παρακαλώ να επικοινωνήσει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ´χω δημιουργήσει γι αυτό τον σκοπό και μόνο animalaidkefalonia@gmail.com
Δεν γνωρίζω αν τα κουτάβια ανήκουν σε κάποια συγκεκριμένη φυλή ή είναι ημίαιμα. Πιθανολογώ ότι πρόκειται για μικρόσωμα έως μεσαίου μεγέθους σκυλάκια. ´Οποιος ενδιαφέρεται και δεσμευτεί για την υιοθεσία τους, προτίθεμαι να κάνω ότι μπορώ προκειμένου να διατηρηθούν στη ζωή και θα του τα παραδώσω στην ηλικία που θα μπορούν να τρώνε μόνα τους το φαγητό  τους.
Σας ευχαριστώ πολύ, Μάριος
Σημείωση: Το ασπρόμαυρο κουταβάκι από τις φωτογραφίες είναι αυτό που δεν άντεξε και πέθανε το πρωί της Τετάρτης.
koutavakia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer