Ακόμα ένα νεαρός Ζακυνθινός έπεσε θύμα της ασφάλτου στη περιοχή του Μαχαιράδου, μετά από τροχαίο δυστύχημα με την δίκυκλη μηχανή που οδηγούσε
Νεκρός 28χρονος μοτοσικλετιστής στη Ζάκυνθο
troxaio
Κοινωνία
30/09/2016 | 10:00

Ακόμα ένα νεαρός Ζακυνθινός έπεσε θύμα της ασφάλτου στη περιοχή του Μαχαιράδου, μετά από τροχαίο δυστύχημα με την δίκυκλη μηχανή που οδηγούσε.

Όλα έγιναν στις 18:45 περίπου χθες το απόγευμα, όταν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος Ζακυνθινός, συγκρούστηκε με προπορευόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το προπορευόμενο Ι.Χ. τύπου τζίπ στο πίσω μέρος είχε τοποθετημένη ρεμούλκα, όταν αυτό σταμάτησε σε διασταύρωση της περιοχής, η μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με την ρεμούλκα του οχήματος. Στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον άτυχο νεαρό στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον 28χρονο Ζακυνθινό πραγματοποιεί η τροχαία Ζακύνθου.

Η φωτό είναι αρχείου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer