Πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Κινηματογράφο στο Βαθύ, η προεκλογική εκδήλωση των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. παρουσία όλων των ιστορικών στελεχών του κόμματος στην Ιθάκη και μέσα σε κλίμα συσπείρωσης και ομοψυχίας.
ΝΔ: «Έρχονται καλά μηνύματα από την Ιθάκη»
Πολιτική
15/09/2015 | 14:59

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Κινηματογράφο στο Βαθύ, η προεκλογική εκδήλωση των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. παρουσία όλων των ιστορικών στελεχών του κόμματος στην Ιθάκη και μέσα σε κλίμα συσπείρωσης και ομοψυχίας.
Στην εκδήλωση μίλησε πρώτα η υποψήφια βουλευτής προερχόμενη από την Ιθάκη κ. Πόπη Λυκούδη που τόνισε τα ακόλουθα:
«Οι Θιακοί έχουν ηθική υποχρέωση να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και την υποψηφιότητα του Χ. Λυκούδη σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας. Ο ένας και μοναδικός ο λόγος είναι ότι η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε 7 μόλις μήνες μας οδήγησε στην απόλυτη ταπείνωση-καταστροφή. Χρειαζόμαστε μόνο έμπειρους, ικανούς και αποτελεσματικούς ανθρώπους σε αυτή την δεδομένη συγκυρία για τη χώρα όπου με συλλογική δουλειά και απόλυτη συνεργασία με όλες τις φιλοευρωπαικές δυνάμεις θα ξανασηκώσουμε την χώρα στην θέση που της αξίζει και όχι μεμονωμένη δράση όπως επαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει αφορίσει όλες τις συνεργασίες… αδιαφορώντας για το όποιο αποτέλεσμα Η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιθάκη μέσω της κ. Θεοπεφτάτου ήταν τραγικά ελλιπής και ανεπαρκής. Δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος, δεν έδειξε το σθένος που χρειάζεται και απαιτείται Είναι δεδομένη η στάση του ψηφοδελτίου και η κατηγορηματική δέσμευση του επικεφαλής Χαράλαμπου Λυκούδη ότι θα στηριχθεί η ακτοπλοική σύνδεση του νησιού με την Σάμη και την Πάτρα στην κατεύθυνση της καθημερινής και ολοχρονικής βάσης»
Στην συνέχεια μίλησε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Χαράλαμπος Λυκούδης που ανέλυσε τα διλήμματα των εκλογών και αναφέρθηκε αναλυτικά στις αήθειες επιθέσεις που δέχεται σχετικά με το θέμα της ακτοπλοικής σύνδεσης της Ιθάκης.
Με ειλικρίνεια και γενναιότητα έκανε αναδρομή στο πρόβλημα της ακτοπλοικής συγκοινωνίας της Ιθάκης και ξεκαθάρισε ότι «η ακτοπλοική σύνδεση της Ιθάκης με Σάμη και Πάτρα είναι ζωτικής σημασίας για το νησί και την βορειοανατολική Κεφαλονιά. Δέσμευση της Ν.Δ. και όλων των υποψηφίων βουλευτών της είναι η στήριξη της γραμμής σε ολοχρονική και καθημερινή βάση».
Όσο για τις επιθέσεις που δέχεται προσωπικά, έκλεισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος λέγοντας: «Τα καράβια δεν τα φέρνουν ούτε τα διώχνουν βουλευτές. Είναι προσωπικό μου στοίχημα να διαψεύσω τους άθλιους συκοφάντες, οι οποίοι μη έχοντας να μου επιρρίψουν κάτι σχετικά με τις ικανότητές μου, τις γνώσεις και το ήθος μου, αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από το βασικό δίλημμα των εκλογών που είναι, ποια κυβέρνηση θέλουμε και ποιόν βουλευτή θα έχουμε. Όσο πιο πολύ με χτυπούν, τόσο μεγαλύτερο φίλο της Ιθάκης με κάνουν. Όσο προσπαθούν να με απομακρύνουν, τόσο πιο κοντά στην Ιθάκη με φέρνουν. Θα τους αποδείξω από την Κυριακή ότι η Ιθάκη θα έχει πραγματικό βουλευτή που ξέρει και μπορεί να μάχεται και να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της Ιθάκης»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer