Για 5η χρονιά η ραδιοφωνική εκπομπή της Καλλιόπης Λιοσάτου
“Να σου πω μια ιστορία;” στον “Ionian Galaxy”
Κοινωνία
05/11/2016 | 16:35

Για 5η χρονιά!!! «ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ;» ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
στον ΙΟΝΙΑΝ GALAXY 90,8
Την KYΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 11:00-12:00 μ.μ. με χαρά ξεκινάμε και πάλι τις ραδιοφωνικές μας βιβλιοπαρουσιάσεις για τη φετινή σεζόν
στην εκπομπή μας για παιδιά «Να σου πω μια ιστορία;».
Θα διαβάσουμε μετά μουσικής το «Παραμύθι χωρίς όνομα» και τον «Μάγκα» της συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα, της μεγαλύτερης μορφής της νεοελληνικής παιδικής λογοτεχνίας.
Και θα έχουμε την τιμή να μιλήσουμε τηλεφωνικά με τη βραβευμένη συγγραφέα Τζέμη Τασάκου που έκανε και τη διασκευή των παραπάνω βιβλίων της Π. Δέλτα (Σειρά ‘Η πρώτη μου λογοτεχνία’, εκδόσεις Μεταίχμιο).
Τηλεφωνήστε στο 26710-25361 στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ της εκπομπής και, κατόπιν κλήρωσης, αποκτήστε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο ένα ΑΝΤΙΤΥΠΟ των βιβλίων ΔΩΡΟ (για 2 παιδιά)!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ στο www.ioniangalaxy.gr,
επιλέγοντας το  πεδίο: ‘ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ’.
Επιμέλεια-παρουσίαση: ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΙΟΣΑΤΟΥ, Θεατροπαιδαγωγός

Παιδιά, ελάτε να διαβάσουμε παρέα τις πιο όμορφες  λογοτεχνικές ιστορίες και  παραμύθια, να συνομιλήσουμε με τους συγγραφείς τους και με άλλους ‘ειδικούς’ για τα βιβλία, τις τέχνες, τον αθλητισμό, την (ψυχική και σωματική σας) υγεία και άλλα επίκαιρα θέματα, να μεταδώσουμε τα νέα που σας αφορούν στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, να ακούσουμε αγαπημένες μουσικές και τραγούδια και να σας προσφέρουμε δώρο αγαπημένα βιβλία αξιόλογων συγγραφέων! Μετά την ραδιοφωνική ανάγνωση, εως τώρα, πάνω από 110 επιλεγμένων βιβλίων για παιδιά της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνικής παραγωγής, συνεχίζουμε, για 5η χρονιά!, το ταξίδι μας στο χώρο του βιβλίου με ανανεωμένο ενδιαφέρον και πολλές εκπλήξεις!!!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer