Ελάτε να γνωρίσουμε την "Παχουλή Βατραχίνα» και αν θέλετε να μάθετε «Πώς να κάνετε έναν ελέφαντα να χορέψει;»
“Να σου πω μια ιστορία;” στον “Ionian Galaxy”
Κοινωνία
26/02/2016 | 17:03

Αυτό το Σάββατο 27/2,στις 3.00-4.00 μ.μ., στην εκπομπή μας για παιδιά «Να σου πω μια ιστορία;» ελάτε να γνωρίσουμε την “Παχουλή Βατραχίνα» (Στέφανος Παπαδόπουλος, εκδ. Παλμός)! Και αν θέλετε να μάθετε «Πώς να κάνετε έναν ελέφαντα να χορέψει;» (εκδ. Παπαδόπουλος), ελάτε να διαβάσουμε το παραμύθι του Άγγελου Αγγέλου και της ΄Εμης Σίνη! Με μεγάλη μας χαρά θα κουβεντιάσουμε με τον κύριο Αγγέλου τηλεφωνικά! Μουσική συντροφιά θα μας κρατήσουν τα όμορφα τραγούδια των Αγγέλου-Σίνη από τη δισκογραφική τους δουλειά για παιδιά με τίτλο «Ο κόσμος ανάποδα»!
Τρεις μικροί φίλοι που θα τηλεφωνήσουν στο 26710-25361 στη διάρκεια της εκπομπής θα πάρουν ένα αντίτυπο των βιβλίων «Ο Ταχυδρόμος δεν είναι για Φάγωμα» και «Η Παχουλή Βατραχίνα» δώρο από τον συγγραφέα Στέφανο Παπαδόπουλο καθώς και το βιβλίο «Πώς να κάνετε έναν Ελέφαντα να Χορέψει;» δώρο από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος!
ΜΟΝΟ στον Ionian Galaxy 90,8!
ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:ioniangalaxy.gr, (επιλέγοντας το πεδίο: ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ) ή/και στο http://www.onradio.gr/player.php?id=544
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Καλλιόπη Λιοσάτου, Θεατροπαιδαγωγός
Σας περιμένουμε!

biblia biblia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer