Μπορεί ο 'Εγκέλαδος' να προσπαθεί να μας τρομάξει τελευταία αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε το φόβο μας μιλώντας γι' αυτόν και λέγοντας παραμύθια!
“Να σου πω μια ιστορία;” σήμερα στον Ionian Galaxy
Κοινωνία
21/11/2015 | 08:18

Μπορεί ο ‘Εγκέλαδος’ να προσπαθεί να μας τρομάξει τελευταία αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε το φόβο μας μιλώντας γι’ αυτόν και λέγοντας παραμύθια! Το Σάββατο 21/11, στις 3.00-4.00 μ.μ., “Ο Σγούμπος και ο Δράκοντας” (από τα “Λαϊκά παραμύθια των Επτανήσων”, Γ.Σέργη, εκδ.Εν πλω) αλλά και “Ο Μανίκαρος, ο πιο φτωχός του χωριού” (από τα “Παραμύθια της Μικρασίας”, εκδ. Νέοι Ακρίτες), θα είναι στη ραδιοφωνική μας συντροφιά!

Μαζί μας στο στούντιο και η ψυχολόγος κα ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΙΔΑΡΗ (Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Κεφαλονιάς) για να μιλήσουμε για το φόβο, για το μετατραυματικό στρες μετά από σεισμό και τη ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών μετά από σεισμό! Ειδήσεις, τραγούδια και άλλες ‘εκπλήξεις’ σας περιμένουν! ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Καλλιόπη Λιοσάτου, Θεατροπαιδαγωγός ΜΟΝΟ στον Ionian Galaxy 90,8! ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ioniangalaxy.gr, (επιλέγοντας το πεδίο: ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ) και στο http://www.onradio.gr/player.php?id=544 Τηλ. εκπομπής:26710-25361! Σας περιμένουμε!!!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer