Αντίθετη με τα λεγόμενα της στο παρελθόν η βουλευτής του νομού μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου υπερψήφισε το Πολυνομοσχέδιο που αφορά τη δέσμευση της πρώτης κατοικίας απο τους δανειολήπτες.
“ΝΑΙ” στο Πολυνομοσχέδιο απο τη Θεοπεφτάτου
Πολιτική
20/11/2015 | 07:16

Αντίθετη με τα λεγόμενα της στο παρελθόν η βουλευτής του νομού μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου υπερψήφισε το Πολυνομοσχέδιο που αφορά, μεταξύ άλλων, και τη δέσμευση της πρώτης κατοικίας απο τους δανειολήπτες.

Στο κλίμα αυτό, πρέπει να σημειωθεί ότι τον επόμενο μήνα έρχεται στη Βουλή άλλο ενα καυτό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. Οι αποφάσεις θα ληφθούν αποφάσεις την Τρίτη, στο ΚΥΣΟΙΠ, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος μετά την δίωρη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Και ενώ εχθές η Κυβέρνηση μετρά τις πρώτες της απώλειες, δύο μήνες μόλις απο τις πρόσφατες εκλογές. Το αντάρτικο του Στάθη Παναγούλη, ο οποίος απείχε από την ψηφοφορία, και του Νικου Νικολοπουλου που καταψήφισε οδήγησε στην άμεση διαγραφη τους από τις ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αντιστοίχως, και έτσι η κυβερνητική πλειοψηφία μειώνεται στους 153 βουλευτές.

Νωρίτερα, ο βουλευτής και πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Γαβριήλ Σακελαρίδης, είχε παραιτηθεί απο τη θέση του βουλευτή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Μέγαρο Μαξίμου από χθες το βράδυ είχε πληροφορίες ότι ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος δεν θα παραστεί στην ψηφοφορία για το νομοσχέδιο με τις «ουρές» από τα πρώτα προαπαιτούμενα και τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια.

Μάλιστα ο κ. Σακελλαρίδης αμέσως μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε κορυφαία στελέχη του κόμματος, ενημέρωσε για τις προθέσεις του ενώ κατά τη διάρκεια της επίμαζης συνεδρίασης δεν τοποθετήθηκε επί του ν/σ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, χθες το βράδυ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σακελλαρίδη με τον τελευταίο να ζητά αλλαγές σε πολλές από τις διατυπώσεις του ν/σ, κάτι που δεν έγινε με αποτέλεσμα ο κ. Τσίπρας να ζητήσει και να λάβει τελικά την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα.

Τη θέση του κ. Σακελλαρίδη θα καταλάβει ο νυν γγ του υπουργείου Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer