Ο 7ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου λόγω της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πλατείας Βαλλιάνου έλαβε χώρα στο Μπαστούνι, στο χώρο δηλαδή υποδοχής των Κρουαζιερόπλοιων
Νέο ρεκόρ στο Βαλλιάνειο αγώνα δρομου -330 αθλητές έτρεξαν στο Αργοστόλι
Αθλητισμός
26/03/2017 | 19:39

Της Αθανασίας Μαρκάτου

Μεγάλη συμμετοχή και φέτος στον 7ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου με τους αθλητές να φτάνουν τους 330 που δήλωσαν επίσημα συμμετοχή ενώ παράλληλα συμμετείχαν και πολλοί άλλοι που απλά ήθελαν να τρέξουν και να διασκεδάσουν.

Ο 7ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου λόγω της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πλατείας Βαλλιάνου έλαβε χώρα στο Μπαστούνι, στο χώρο δηλαδή υποδοχής των Κρουαζιερόπλοιων, με γεμάτο πρόγραμμα που περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κραναίας «Ο Μπάλλος», παράσταση χορού από μαθητές και μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου. Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε επίδειξη πολεμικών τεχνών από τον Α.Σ Muay Thai Ενέργεια ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε  τους κλασικούς πλέον αγώνες strongman όπου οι συμμετέχοντες άντρες και γυναίκες έπρεπε να κουβαλήσουν δοχεία με νερό τα οποία ζύγιζαν 15 κιλά για τους άντρες και 10 για τις γυναίκες τρέχοντας.

Ο αθλητής που τερμάτισε πρώτος και φέτος στα 10 χιλιόμετρα με χρόνο 37.19 ήταν ο Κεφαλονίτης, Γεράσιμος Γρίβας, με τον Δημήτρη Μανίκα να τερματίζει δεύτερος με χρόνο 38.04,  την 3η θέση κατέλαβε η Μαραθωνοδρόμος, Μάγδα Γαζέα με χρόνο 38.20 με καταγωγή από τη γειτονική Ζάκυνθο. Τρίτος από τους άντρες τερμάτισε ο Θωμάς Δρακόπουλος με χρόνο 39.27 ενώ 2η ήρθε η Χριστίνα Μαραγάννη με χρόνο 46.01 και 3η η Αγγελική Κεραμίδα με χρόνο 46.43.

Οι μαζορέτες της σχολής Art and style Dance Studio άνοιξαν το πρόγραμμα ενώ αμέσως μετά δώθηκε η εκκίνηση για τα μικρά παιδιά των 100 και 200 μέτρων όπου διασκέδασαν και πήραν και πολλά μετάλλια.

Η υπέροχη εκδήλωση έκλεισε με τις απονομές των νικητών σε όλες τις κατηγορίες με τα μετάλλια και τα κύπελα να απονείμουν στους νικητές οι, ο Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνα, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελο Κωνσταντάκη, ο Πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κώστας Γρηγορόπουλο, ο Διοικητή της ΑΕΝ , ο Διονύσης Φωκάς, ο Σάκης Βούτος, εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος και των Σαμαρειτών και πολλοί εκλεχτοί καλεσμένοι.

Τον 7ο Βαλλιάνειο παρουσίασαν ο Σάκης Βούτος, η Κατερίνα Φωκά, η Βάνια Σαμόλη και η Γιάννα Κουλουμπή. Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους για την άριστη διοργάνωση και ευχόμαστε και του χρόνου ακόμα καλύτερα με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer