H προσωρινή Διοίκηση δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως Νέα και μόνιμη Διοίκηση γιατί αυτό παραβιάζει βάναυσα τις αποφάσεις του Ειρηνοδικείου, δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις στους Κεφαλλήνες!
Νέο Δ.Σ. στην Αδελφότητα Αθηνών με δικαστική απόφαση
Κοινωνία
17/12/2014 | 18:11

Το νόμιμα εκλεγμένο Δ.Σ. της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών ανακοινώνει ότι βάσει Νέας προσωρινής απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών από την 9-12-2014 και έπειτα από αίτηση του νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου κ.Αναστάσιου Βαλλιανάτου, παύεται από την προσωρινή διοίκηση ο κ.Γεώργιος Χρηστόπουλος (Γερουλάνος)!

Το δικαστήριο μεταρρυθμίζοντας την από την 7-11-2014 προσωρινή απόφαση για διορισμό προσωρινής Διοίκησης από τον Γεώργιο Χρηστόπουλο (Γερουλάνο), παύει τον αιτούντα της  προσωρινής διοίκησης του Σωματείου!

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η αίτηση του κ.Βαλλιανάτου αποτελεί Νόμιμο Δικαίωμα του,δηλαδή του να ζητήσει την αλλαγή της απόφασης βάσει του 781 Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας!

Με βάση το ίδιο άρθρο (781 Κ.Πολ.Δ) ο κ.Βαλλιανάτος κατάθεσε νέα στοιχεία τα οποία δεν είχαν κατατεθεί αρχικώς και τα οποία ελήφθησαν αυτή τη φορά υπόψιν από το Δικαστήριο, οδηγώντας στην παύση-Αντικάτασταση του κ.Χρηστόπουλου( Γερουλάνου) , ενώ διορίζει επιπλέον με πρόταση του κ.Βαλλιανάτου στην προσωρινή Διοίκηση (μέχρι την Οριστική Δικάσιμο), ως μέλη του προσωρινού Δ.Σ τους  κ. Δελλαπόρτα Ντίνα μέλος και του Νόμιμα εκλεγμένου Δ.Σ, την κ.Λουκέρη Σοφία μέλος του Σωματείου, τη γνωστή παρουσιάστρια και κόρη του αειμνήστου προέδρου (ψυχή της Αδελφότητας Σπύρου Μπεκατώρου) κ. Μαρία Μπεκατώρου, και από το προηγούμενο προσωρινό συμβούλιο, ως κοινής αποδοχής, την κ .Αντωνία Μοσχοπούλου!

Η Απόφαση επισημαίνει για μία ακόμη φορά ότι η Προσωρινή Διοίκηση έχει ως σκοπό

“Να επιμεληθεί μόνο τις κατεπείγουσες και μη επιδεχόμενες Αναβολής, πράξεις Διοίκησης”!

Συνεπώς κάθε προβολή στα τοπικά Μ.Μ.Ε όπου εμφανίζονται μέλη του πρώην προσωρινού Συμβουλίου ως  “Νέα Αρχή”, ως Μόνιμη νέα Διοίκηση που καλεί σε εγγραφές μελών, κάθε συνάντηση με Διοικητές Νοσοκομείων στο όνομα της Αδελφότητας, κάθε εκδήλωση που έγινε, συνέβη κατά Παράβαση των Αποφάσεων του ειρηνοδικείου.

Δηλαδή η προσωρινή Διοίκηση δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως Νέα και μόνιμη Διοίκηση  γιατί αυτό παραβιάζει βάναυσα τις αποφάσεις του Ειρηνοδικείου, δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις στους Κεφαλλήνες!

Η παραβίαση αυτή βλάπτει ηθικά το Νόμιμα εκλεγμένο Δ.Σ. με ότι αυτό συνεπάγεται για την άσκηση κάθε Νόμιμου Δικαιώματός μας απέναντι σε όποιον κάνει αυτή την παραβίαση!

Το Νόμιμα Εκλεγμένο Δ.Σ. της  Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών

Αθήνα 16-12-2014

Επισυνάπτεται η Απόφαση του Ειρηνοδικείου.

apofash (1) apofash (2)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer