Η Sky Express, προσθέτει επιπλέον προορισμούς για το καλοκαίρι 2015
Νέο αεροσκάφος στο στόλο της Sky Express
Τουρισμός
03/06/2015 | 10:54

Η Sky Express, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη ενός επιπλέον αεροσκάφους τύπου ATR42 , χωρητικότητας 46 θέσεων, στο στόλο της.

“Συνεχίζουμε την πρωτοποριακή και ποιοτική παρουσία μας στον αεροπορικό χώρο τα 10 τελευταία έτη, με μεταφορικό έργο άνω των 60 χιλιάδων πτήσεων, με πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και προχωράμε μπροστά με περισσότερα αεροσκάφη και νέους προορισμούς.

Ευχαριστούμε το επιβατικό μας κοινό, το οποίο μας στηρίζει και αναγνωρίζει κάθε νέα μας προσπάθεια. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτή μας την επιτυχία και ελπίζουμε σύντομα να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις μας”.

Η Sky Express είναι η νικήτρια του ERA Silver Award 2014/15. Βραβεύτηκε από το Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών (EUROPEAN REGION AIRLINE ASSOCIATION).

Η Sky Express, προσθέτει επιπλέον προορισμούς για το καλοκαίρι 2015 και συνδέει με δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα από τα μέσα Ιουνίου το Ηράκλειο με τη Κάρπαθο και από τις πρώτες ημέρες Ιουλίου, το Βόλο με το Ηράκλειο και επιχειρεί συνολικά σε πάνω από 20 προορισμούς στην Ελλάδα.

Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω των μεγαλυτέρων ταξιδιωτικών γραφείων ή μέσω του www.skyexpress.gr .

Με εκτίμηση

Εμπορική Διεύθυνση

Sky Express

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer