Ο πρόεδρος της Ν.Δ., στοχεύει ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τα γαλάζια ψηφοδέλτια σε όλη την χώρα στις επόμενες εκλογές, κάτι που θα ανανεώσει και την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ.
Νέο «αίμα» στη ΝΔ φέρνει ο Μητσοτάκης – Ανακοίνωσε το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών
Πολιτική
03/10/2016 | 15:22

Άνοιγμα σε νέους ανθρώπους ήταν η δημιουργία του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών που παρουσίασε σήμερα στον Ελληνικό Κόσμο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η δημιουργία του μητρώου  ήταν μια προεκλογική δέσμευση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα λειτουργήσει επί της ουσίας ως πλατφόρμα για τη είσοδο νέων στελεχών στην ΝΔ και θα δώσει έμφαση σε πρόσωπα άγνωστα στον «στενό κομματικό μηχανισμό» που μέχρι πρότινος δεν είχε τρόπο πρόσβασης στον πολιτικό οργανισμό της ΝΔ.

To μητρώο πολιτικών στελεχών θα είναι μια πλατφόρμα στο διαδίκτυο στην οποία όποιος επιθυμεί θα μπορεί να ανεβάζει το βιογραφικό του που θα περιέχει μια σειρά πληροφοριών μέσα από τις απαντήσεις σε ειδικό ερωτηματολόγιο που έχει καταρτιστεί από την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, στοχεύει ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τα γαλάζια ψηφοδέλτια σε όλη την χώρα στις επόμενες εκλογές, κάτι που θα ανανεώσει και την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, κάτι που αποτελεί στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το μητρώο πολιτικών στελεχών θα παρουσιάσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει το μεσημέρι στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ενώ η συνεργάτιδά του, Ρεβέκκα Πιτσίκα, σύμβουλος σε θέματα ανθρωπίνου δυναμικού, θα επικεντρωθεί στις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer