Μετά από παρουσία τα τελευταία χρόνια στον πάγκο της Δύμης ‘07, επιστρέφει στην Κεφαλονιά και στην Α1 κατηγορία ΕΣΚΑ-Η, αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα σε μια αξιόλογη πορεία και την ερχόμενη χρονιά
Νέος προπονητής του ΑΣΚ ο Ροδόπουλος
Αθλητισμός
31/05/2016 | 09:25

Μια εντυπωσιακή πορεία είχε ο ΑΣΚ στην Α1 ΕΣΚΑ-Η φέτος, με την παρουσία στην άκρη του πάγκου, του Ανδρέα Κολλυρόπουλου, καθώς όχι μόνο διατηρήθηκε στους μεγάλους του τοπικού μπάσκετ, αλλά έκανε την πλήρη υπέρβαση με τη συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Έτσι, η μη ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, προξένησε έκπληξη στους κύκλους του αθλήματος, παρότι οι μεταξύ τους συζητήσεις ήταν «ανοιχτές» και σε ένα καλό επίπεδο τον τελευταίο καιρό. Τελικά, νέος προπονητής στην ομάδα, όχι όμως άγνωστος στον πρόεδρο της Κεφαλονιάς, Θανάση Μουίκη, είναι ο Φίλιππας Ροδόπουλος.

Ο τελευταίος, μετά από παρουσία τα τελευταία χρόνια στον πάγκο της Δύμης ‘07, επιστρέφει στην Κεφαλονιά και στην Α1 κατηγορία ΕΣΚΑ-Η, αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα σε μια αξιόλογη πορεία και την ερχόμενη χρονιά, μακριά, φυσικά, από κάθε κίνδυνο υποβιβασμού. Μετά το ξεκαθάρισμα με το ζήτημα του προπονητή, θα ξεκινήσει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός, με προσεκτικές κινήσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer