Στο ΑΣΕΠ ετοιμάζονται νέες προκηρύξεις για 36 διανομείς στα ΕΛΤΑ και 151 υπαλλήλους Πληροφορικής στο υπουργείο Δικαιοσύνης (δικαστήρια).
Νέοι διαγωνισμοί ΑΣΕΠ: Θέσεις σε ΕΛΤΑ, μουσεία, Λιμενικό, δικαστήρια, Γ.Γ. Εσόδων, Υγεία
Κοινωνία
26/01/2016 | 16:23

Στο ΑΣΕΠ ετοιμάζονται νέες προκηρύξεις για 36 διανομείς στα ΕΛΤΑ και 151 υπαλλήλους Πληροφορικής στο υπουργείο Δικαιοσύνης (δικαστήρια). Παράλληλα, μέσα στον Φεβρουάριο θα «τρέξουν» οι αιτήσεις για 1.404 θέσεις φυλάκων και νυχτοφυλάκων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και ο διαγωνισμός των 49 λιμενοφυλάκων που ολοκληρώνεται στις 17/2, ενώ, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί νέα προκήρυξη του υπ. Οικονομικών για 25 χημικούς στη Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων.

Τον δρόμο προς το ΑΣΕΠ παίρνει και η νέα μεγάλη προκήρυξη στον χώρο της Υγείας, που αφορά 1.760 μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού, διοικητικού και παραϊατρικού προσωπικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, η προκήρυξη ενδέχεται να «σπάσει» στα δύο, όπως είχε συμβεί και με την 4Κ/2015 και την 5Κ/2015, λόγω του πλήθους των ειδικοτήτων και της μεγάλης συμμετοχής των υποψηφίων κυρίως της Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Οι ειδικότητες που ζητά το υπουργείο είναι οι εξής: ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτικής, ΠΕ Φαρμακοποιών, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, ΔΕ Νοσοκόμων Φυλάκων Ασθενών, ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών και ΥΕ Βοηθών Θαλάμου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer