Παράλληλα μέχρι τον Δεκέμβριο πρόκειται να κυκλοφορήσουν περιοδικά τέχνης και νέες εκδόσεις με έργα του καθώς και μελοποιήσεις ποιημάτων του
Νέες εκθέσεις και λογοτεχνικές εκδηλώσεις του Κώστα Ευαγγελάτου
Πολιτισμός
10/10/2016 | 13:45

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, performer, θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος θα παρουσιάσει εικαστικά και λογοτεχνικά του έργα σε νέες διοργανώσεις στην Αθήνα. Θα λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις καλλιτεχνικών ομάδων όπως η Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης “Το Εργαστήρι” σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Ηλιούπολης.

Επίσης με  την ομάδα ART WAY, το Art Studio EST-La Chambre, το Polis Art Cafe και άλλους πολιτιστικούς φορείς και αίθουσες τέχνης.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 θα παρουσιάσει ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ βασισμένη σε ποιητικές του συλλογές με τίτλο: “Από τον Πολύσμιγο Αίνο στις Ερμητικές Λαμπίδες” και θα μιλήσει για τα εικαστικά και λογοτεχνικά δρώμενα στη Σύγχρονη Πινακοθήκη “Villa Ροδόπη” στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Η εκδήλωση θα γίνει στα πλαίσια του 4ΗΜΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, στην πλατεία Κολωνακίου, που διοργανώνει η εικαστικός κ.Ρούλα Pappas-Τσιώτα και θα πραγματοποιηθεί υπό τη αιγίδα του Μουσείου Βορρέ, του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, με την στήριξη του Προέδρου του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, Ακαδημαίκού κ.Ευάγγελου Μουτσόπουλου.

Παράλληλα μέχρι τον Δεκέμβριο πρόκειται να κυκλοφορήσουν περιοδικά τέχνης και νέες εκδόσεις με έργα του καθώς και μελοποιήσεις ποιημάτων του και ειδικότερα του δημοφιλούς “Ύμνος στην Κεφαλονιά”, σε ειδικές εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν με λεπτομέρειες αργότερα.

eyaggelatos-2

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer