Συνάντηση με την νεοεκλεγείσα Διοικητική Επιτροπή του ΕΒΕΚΙ είχε την Τρίτη το μεσημέρι στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.
Νέα σελίδα στην συνεργασία Δήμου – ΕΒΕΚΙ
Πολιτική
03/01/2012 | 22:54

Συνάντηση με την νεοεκλεγείσα Διοικητική Επιτροπή του ΕΒΕΚΙ είχε την Τρίτη το μεσημέρι στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.

        Από την πλευρά του Επιμελητηρίου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Διονύσης Λυκούδης και ο Γραμματέας Διονύσης Λιγνός, ενώ από την πλευρά του Δήμου παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Πυλαρινός.

         Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς αφού συνεχάρη τους παριστάμενους για την εκλογή τους, τόνισε ότι ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στο τοπικό Επιμελητήριο που εκπροσωπεί το πιο ζωντανό και παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας μας. Υπογράμμισε ότι μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου τον περασμένο Νοέμβριο, γύρισε μία νέα σελίδα στις σχέσεις και στην συνεργασία Δήμου-ΕΒΕΚΙ που ξεκίνησε πρόσφατα με την ενεργό συμμετοχή και των δύο στο μεγάλο εγχείρημα με τις low cost αεροπορικές εταιρείες που ως στόχο έχει από φέτος την εκτίναξη του τουριστικού μας προϊόντος σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία

        Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΚΙ Θ. Μιχαλάτος τόνισε ότι το Επιμελητήριο είναι ουσιαστικά η φωνή των επαγγελματιών και θα πρέπει ο Δήμος να ακούει την φωνή αυτή, κάτι που όχι μόνο δεν συνέβαινε με προηγούμενες δημοτικές αρχές αλλά πολλές φορές υπήρχε και μία αδιανόητη πολεμική. Τόνισε ότι δεν συμβαίνει το ίδιο με την παρούσα δημοτική αρχή καθώς υπάρχει άριστη συνεργασία και αλληλοβοήθεια και ζήτησε χρηματοδότηση για την τουριστική προβολή του νησιού μας.

       Αξιοσημείωτη ήταν και η τοποθέτηση του Α΄ Αντιπροέδρου του ΕΒΕΚΙ Δ. Λυκούδη τόνισε ότι ο Δήμος και το ΕΒΕΚΙ έχουν κοινούς στόχους και κοινό έδαφος καθώς το ΕΒΕΚΙ μετέχει σε πολλά θεσμικά όργανα του Δήμου. Πρέπει, επεσήμανε, η Δημοτική Αρχή να δώσει βήμα στο ΕΒΕΚΙ και τον ρόλο που του ανήκει, ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουν ο τόπος και οι επαγγελματίες, έτσι ώστε τα αποτελέσματα της δουλειάς και των δύο φορέων να είναι ουσιαστικότερα

        Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δ. Πυλαρινός τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει κοινή δράση Δήμου-ΕΒΕΚΙ υπέρ των επαγγελματιών που ασφυκτιούν μέσα στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάμε, ενώ τόνισε ότι έχει αμέριστη εμπιστοσύνη και πίστη ότι η σημερινή Διοίκηση του ΕΒΕΚΙ αποτελείται από άξια και ικανά στελέχη της τοπικής επιχειρηματικότητας και ως εκ τούτου η επιτυχία στο έργο τους θεωρείται δεδομένη.

     Η συνάντηση έκλεισε με αμοιβαίες υποσχέσεις για συνεχή και αδιάκοπη συνεργασία Δήμου-Επιμελητηρίου προκειμένου να προωθηθούν τόσο λύσεις για τα προβλήματα που υφίστανται, όσο και οι στόχοι των δύο σημαντικών αυτών θεσμών.

sinantisi

sinantisi1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer