Έχει παραταθεί μέχρι το Μάιο το χρονικό όριο για την υποβολή επενδυτικών σχεδίων στο νέο Αναπτυξιακό νόμο.
Νέα ρύθμιση για οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ
Κοινωνία
07/04/2011 | 06:15

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΒΕΚΙ αναφορικά με τις προϋποθέσεις υπαγωγής στη νέα ρύθμιση για οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ. Επίσης κάνει λόγο για τη παράταση έως το Μάιο για την υποβολή επενδυτικών σχεδίων στο νέο αναπτυξιακό νόμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η εφαρμογή της νέας ρύθμισης για οφειλόμενες μέχρι 31/12/2010 ασφαλιστικές εισφορές, έχει ξεκινήσει στον ΟΑΕΕ. Για όσους υπαχθούν στην νέα ρύθμιση, αναστέλλεται η λήψη αναγκαστικών και λοιπών μέτρων είσπραξης μέχρι 31 /12/2012.

Οι προϋποθέσεις υπαγωγής στη ρύθμιση  είναι-εκτός από την κατάθεση σχετικής αίτησης-η ανελλιπής καταβολή των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών(από 1ης Ιανουαρίου) και η καταβολή ποσού που αντιστοιχεί τουλάχιστον στο 20% των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών έναντι της μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010 οφειλής.

(Σε ανάλογη με τον ΟΑΕΕ ανακοίνωση έχει προβεί και το ΙΚΑ)

Έχει παραταθεί μέχρι το Μάιο  το χρονικό όριο για την υποβολή επενδυτικών σχεδίων στο νέο Αναπτυξιακό νόμο. σύμφωνα με τροπολογία του υπουργού Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Ο υπουργός ,μάλιστα, γνωστοποίησε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν εκδοθεί τα Προεδρικά Διατάγματα και οι επτά αποφάσεις που απαιτούνται ώστε να τεθεί σε λειτουργία ο νόμος και να μπορούν οι υποψήφιοι επενδυτές να καταθέσουν τις αιτήσεις ένταξης».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer