Με απόφαση που εκδόθηκε και υπεγράφη από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη
Νέα παράταση για φόρους και υποχρεώσεις σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Λευκάδα
Οικονομία
29/02/2016 | 18:23

Παρατείνονται για άλλους τρεις μήνες οι προθεσμίες εκπλήρωσης φορολογικών υποχρεώσεων για φυσικά και νομικά πρόσωπα που διαμένουν ή εδρεύουν στους Δήμους Λευκάδας και Μεγανησίου και στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας-Ιθάκης που επλήγησαν από ισχυρό σεισμό στις 17-11-2015 και τελούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας.

Σύμφωνα, ειδικότερα, με απόφαση που εκδόθηκε και υπεγράφη από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη:

  1. Παρατείνονται μέχρι και την 31η/5/2016 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων, των φυσικών προσώπων και των νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στο Δήμο Λευκάδας και την Π.Ε. Κεφαλληνίας – Ιθάκης και λήγουν ή έληξαν από τις 17/11/2015 και μέχρι την 31η/5//2016. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων – διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
  2. Αναστέλλεται μέχρι και την 31η/5/2016 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων, μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της παρούσης, οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.
  3. Παρατείνονται μέχρι και την 31η/5/2016 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών των φυσικών προσώπων και των νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στο Δήμο Μεγανησίου, Π.Ε. Λευκάδας, Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που λήγουν ή έληξαν από την 23/12/2015 μέχρι τις 31/5/2016. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
  4. Αναστέλλεται μέχρι και την 31/5/2016 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων, μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της παρούσης, οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer