Μετά την παγκόσμια επιτυχία του με το Sundance Festival, άλλη μια έρχεται να προστεθεί στο «ενεργητικό» του ταλαντούχου Κεφαλλονίτη σκηνοθέτη
Νέα επιτυχία για τον Βασίλη Κεκάτο: Ταινία του επελέγη από το NISI MASA!
Κινηματογράφος
30/11/2016 | 16:04

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του με το Sundance Festival, άλλη μια έρχεται να προστεθεί στο «ενεργητικό» του ταλαντούχου Κεφαλλονίτη σκηνοθέτη, Βασίλη Κεκάτου. Χθες έγινε η τελική επιλογή των 16 ταινιών μικρού μήκους για το «European Short Pitch 2017» του NISI MASA, μέσα στις οποίες ήταν και η «The silence of the dying fish» του δικού μας Βασίλη Κεκάτου.

Στη φωτογραφία φαίνονται οι 16 τελικές επιλογές, από διάφορες χώρες, ενώ η ταινία του Βασίλη Κεκάτου ( αρ. 13) είναι η μοναδική από ελληνικής πλευράς!

Το NISI MASA είναι ουσιαστικά ένα ευρωπαϊκό δίκτυο νέων κινηματογραφιστών που σήμερα δραστηριοποιείται σε 26 χώρες. Λειτουργεί στο πλαίσιο της ομώνυμης μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, που υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει γίνει ευρέως γνωστό λόγω της συνεργασίας του (μέσω του περιοδικού Nisimazine) με το Φεστιβάλ των Καννών.

Πολλά μπράβο στο Βασίλη Κεκάτο, ο οποίος για άλλη μια φορά, με τις επιτυχίες του, μας κάνει υπερήφανους ως Κεφαλλονίτες και Έλληνες.

kekatos-nisi-masa

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer