Την τιμητική της είχε η Κεφαλονιά στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Εφαρμοσμένης Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο.
Νέα διάκριση για την Κεφαλονιά
Κοινωνία
24/11/2014 | 14:12

Την τιμητική της είχε η Κεφαλονιά στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Εφαρμοσμένης Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο. Το νησί βρέθηκε στο επίκεντρο της επίσημης έναρξης του HydroMedit 2014, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, καθώς τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, ο ιδρυτής τους κ. Μαρίνος Γερουλάνος και το μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας, κ. Θανάσης Φρέντζος, έλαβαν Βραβείο για την πολύχρονη συνεισφορά τους στον κλάδο. (http://hydromedit2014.apae.uth.gr/index.php/el/).
Συγκεκριμένα, το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τεχνολόγων Ιχθυολόγων, συνδιοργανωτές του συνεδρίου, βράβευσαν:
• Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς και τον ιδρυτή της εταιρίας κ. Μαρίνο Γερουλάνο «για τη συνεισφορά της εταιρίας στην ανάπτυξη του Τομέα των Θαλάσσιων Ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα και για τις προσπάθειές της για συνεχή εξέλιξη από το 1981 έως σήμερα που την κατατάσσουν στις πρωτοπόρες εταιρείες διεθνώς στην παραγωγή ιχθύων»

Παραλαβή βραβείου από κ. Λάρα Μπαράζι, Διευθύνουσα Σύμβουλο Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς

Παραλαβή βραβείου από κ. Λάρα Μπαράζι, Διευθύνουσα Σύμβουλο Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς

• Τον Αθανάσιο Φρέντζο, Ιχθυολόγο μέλος του Δ.Σ. και πρώην Γενικό Διευθυντή των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς «για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του τομέα των Θαλάσσιων Ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα, ως πρωτοπόρο στην εντατική παραγωγή ιχθύων, και για την υποδειγματική του συναδερφική συμπεριφορά και συνεργασία».
Στον ευχαριστήριο λόγο του κ. Γερουλάνου, ο ιδρυτής της Ελληνικής θαλάσσιας ιχθυοκαλλιέργειας επεσήμανε ότι «…Στο ξεκίνημα της πορείας μας αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αλλά τις ξεπεράσαμε με τέτοια επιτυχία ώστε ο κλάδος και πλούτο να δημιουργήσει και τη φήμη της Ελλάδας να απογειώσει. Εκεί μας αξίζει να βρισκόμαστε. … Η έξοδος του κλάδου από τη σημερινή κρίση χρειάζεται συντονισμένη συμβολή των επιχειρήσεων, των τραπεζών και του κράτους σε μια πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα συνεργασία. Μια συνεργασία όμως που θα θεμελιωθεί στην κοινή συνείδηση ότι δύναμή μας είναι οι άνθρωποι που εργάζονται στον κλάδο και η επιστημονική γνώση που έχουμε, από κοινού, αποκτήσει.»
Η βράβευση έρχεται να επιστεγάσει τα 34 χρόνια υπεύθυνης λειτουργίας της εταιρίας στο νησί και να αναγνωρίσει την σοβαρότητα που την διέπει σε όλα τα επίπεδα, από τη μέρα ίδρυσής της μέχρι και σήμερα.

Παραλαβή βραβείου από κ. Αθανάσιο Φρέντζο, μέλος Δ.Σ. Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς

Παραλαβή βραβείου από κ. Αθανάσιο Φρέντζο, μέλος Δ.Σ. Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer