Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σάμης θα προσφέρει στις έξι τάξεις του Γυμνασίου έξι βασιλόπιτες για τα παιδιά
Νέα από το Γυμνάσιο Σάμης
Κοινωνία
16/01/2013 | 08:07

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σάμης θα προσφέρει στις έξι τάξεις του Γυμνασίου έξι βασιλόπιτες για τα παιδιά και σε συνεργασία με το σύλλογο του Λυκείου μια βασιλόπιτα για τους καθηγητές. Οι βασιλόπιτες θα κοπούν την Παρασκευή 18/1/2013 στις τάξεις.
Επίσης το Σάββατο 26/1/2013 σας καλούμε στην αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου. Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Σάμης, η διευθύντρια του Γυμνασίου Σάμης, καθώς και οι σύλλογοι διδασκόντων των παραπάνω σχολείων σας προσκαλούμε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα κλειστού Γυμναστηρίου Γυμνασίου- Λυκείου Σάμης να παρακολουθήσετε την ομιλία- συζήτηση με θέμα : «Διαδίκτυο και ηλεκτρονικά παιχνίδια : Το δικαίωμα των παιδιών στη χρήση του διαδικτύου και στην ψηφιακή διασκέδαση και η πρόληψη των κινδύνων».
Κύριος Ομιλητής θα είναι ο κ. Φόρτος Ναπολέων, κοινωνιολόγος του κέντρου πρόληψης των εξαρτήσεων Κεφαλονιάς και Ιθάκης,  «Απόπλους»

Πηγή:  http://gymnasio-samis.blogspot.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer