"Στον κύριο Ρουχωτά ευχόμαστε «περαστικά»…" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανανκοίωση του Μεγάρου.
Νέα απάντηση της Δημοτικής Αρχής στον Ρουχωτά
Πολιτική
04/11/2013 | 10:30

Την ώρα που όλη η Ελλάδα συγκλονισμένη παρακολουθεί τα απίστευτα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη χώρα μας σε κάθε επίπεδο, ο κ. Ρουχωτάς αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ζει σε ένα δικό του μικρόκοσμο «μίσους, εμπάθειας και εμμονής» συνεχίζει τις πολιτικές γραφικότητες. Μέσα από το πολυτελές ξενοδοχείο του «εν είδει αρσενικής εκδοχής της Μαρίας Αντουανέτας» αποστέλλει διαρκώς φαιδρές ανακοινώσεις «ταλαιπωρώντας εαυτόν και αλλήλους».
Ενημερώνουμε τους δημότες ότι  ουδέν λάθος ή πρόβλημα υπάρχει σε υπογεγραμμένη και σφραγισμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς για το επίμαχο θέμα που προέκυψε στην Παλική με την πολύτεκνη άστεγη οικογένεια  κι ότι ο κ. Ρουχωτάς για ακόμη μία φορά προσπαθεί  συνειδητά να δημιουργήσει στρεβλές εντυπώσεις παριστάνοντας τον… «πρακτικογράφο του διαδικτύου» και  «σκορπώντας παντού  ευθυμία».  Οι αποφάσεις όμως του Δημοτικού Συμβουλίου δεν εκδίδονται μέσω… διαδικτύου αλλά προκύπτουν κατόπιν επεξεργασίας, ελέγχου, διασταύρωσης από τις υπηρεσίες του Δήμου κι αυτές ακριβώς  είναι που ισχύουν κάτι που  γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Ρουχωτάς αλλά συνεχίζει την παραπληροφόρηση.
Αυτονόητα σημειώνουμε ότι ο Δήμαρχος περιβάλλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη του τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Ανουσάκη  κι είναι περήφανος γι’ αυτόν καθώς  θεωρείται επίλεκτο μέλος της δημοτικής αρχής, στον δε κύριο Ρουχωτά ευχόμεθα «περαστικά».

dhmarxeio1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer