Mε δύο δρομολόγια μετ΄ επιστροφής, στην γραμμή Σάμη –Πισαετός, πρωί και μεσημέρι, με το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ Βάσος και από 14/11/2013 με το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ Ιόνιο Πέλαγος
Νέα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Ιθάκη
Κοινωνία
14/11/2013 | 11:17

Aναφορικά με το ζήτημα της αποκατάστασης της συγκοινωνιακής κάλυψης στην Ιθάκη, σας γνωστοποιούμε ότι η Ιθάκη θα εξυπηρετείται έως τις 14/11/2013, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, με δύο δρομολόγια μετ΄ επιστροφής, στην γραμμή Σάμη –Πισαετός,  πρωί και μεσημέρι, με το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ Βάσος ΚΝΠ 10431 και  από 14/11/2013 με το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ Ιόνιο Πέλαγος ΝΠ 9344 :

  • Τις ημέρες Τρίτη-Τεταρτη-Παρασκευή και Σάββατο, με δύο δρομολόγια, πρωινό και μεσημεριανό, στην γραμμή Σάμη Πισαετός μετ΄επιστροφής.
  • Επιπλέον με τα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια, υφίσταται δυνατότητα επιστροφής από Ιθάκη Παρασκευή  και Κυριακή τις 21.00.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την  Ναυτική Εταιρεία Ιόνιον, η οποία και ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκλησή μας, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον και την ευαισθητοποίηση της για τα θέματα που αφορούν στα νησιά μας και στους συμπολίτες μας.

Διευκρινίζουμε ότι όπως μας ενημέρωσε η εταιρία, το πλοίο «Ιόνιο Πέλαγος» επί της παρούσης τελεί υπό επισκευή, γι αυτό και δεν  καθίσταται εφικτή η άμεση δρομολόγησή του. Επίσης η κάλυψη με το συγκεκριμένο πλοίο δεν αφορά στις μέρες Δευτέρα και Πέμπτη, καθώς τότε συντελείται ανεφοδιασμός καυσίμων. Τέλος, οι ως άνω συγκοινωνιακές διευκολύνσεις, που παρέχει η εταιρεία, θα ισχύουν έως αποκατάστασης της σύνδεσης της Ιθάκης με την Πάτρα με την δρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ Επτάνησος.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

 ionion_pelagos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer