Συγκέντρωση των συμβούλων της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη. Τι ακριβώς συζητήθηκε.
Μυστική συνάντηση δημοτικών συμβούλων στο παλιό Δημαρχείο
Πολιτική
25/11/2016 | 13:45

Συγκέντρωση των συμβούλων της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Διονύση Λυκούδη, με σκοπό κυρίως να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για το πώς έχει διαμορφωθεί το σκηνικό στο πεδίο των τεχνικών έργων για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης του Αργοστολίου.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι το παρόν έδωσαν σχεδόν όλοι οι σύμβουλοι, ενώ όσοι έλειπαν ήταν λόγω αυστηρών επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το κλίμα που επικράτησε ήταν πολύ θετικό, ενώ η ενημέρωση που έγινε από τον κ. Λυκούδη, που είναι και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Έργων, «κάλυψε άπαντες». Εκείνο που έχει αξία να τονίσουμε είναι πως το ζήτημα με την ανακύκλωση των μπαζών κλείνει οριστικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού την Δευτέρα φαίνεται ότι ψηφίζεται το σχετικό προσύμφωνο και εντάσσεται η Κεφαλονιά στον Εθνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης. Αμέσως μετά ξεκινούν οι διαδικασίες, ώστε να ετοιμαστεί ο χώρος που θα δέχεται τα μπάζα, ο οποίος φυσικά θα συγκεντρώνει όλους τους σχετικούς περιβαλλοντικούς όρους.
Ετέθησαν πολλές ερωτήσεις από τους συμβούλους και για τις άλλες καταγγελίες που έχουν γίνει, όμως οι απαντήσεις που δόθηκαν επιβεβαίωσαν ουσιαστικά αυτό που ήδη γνωρίζαμε από άλλες τοποθετήσεις του κ. Λυκούδη, ότι δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ούτε κάποια από αυτές τις καταγγελίες είναι ικανές να σταματήσουν το έργο.
Κι επειδή πολλά γράφονται και ακούγονται, με αποτέλεσμα οι πολίτες με το δίκιο τους να ανησυχούν, καμιά δημόσια Αρχή δεν έχει σταματήσει τα έργα, ούτε κάποιο πρόβλημα υφίσταται με τους εργολάβους. Υπάρχει απλώς μια καθυστέρηση λόγω του θέματος με τα μπάζα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer