Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους κατοίκους και την πρωτεύουσα του νησιού μας επιφύλαξε η Δημοτική αρχή.
Μπουλντόζες ξανά στην Πλ. Βαλλιάνου!
Κοινωνία
22/12/2016 | 10:48

Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους κατοίκους και την πρωτεύουσα του νησιού μας επιφύλαξε απ’ ότι φαίνεται η Δημοτική αρχή, αφού από πολύ νωρίς το πρωί έγινε η επανεκκίνηση των έργων που αφορούν στην ανάπλαση του Αργοστολίου.

Έκπληκτοι οι Αργοστολιώτες από το πρωί σήμερα βλέπουν τα πολυπόθητα έργα να έχουν ξεκινήσει και πάλι με οργασμό εργασιών στην Κεντρική πλατεία, προκειμένου να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος λόγω των ανώνυμων επιστολογράφων που ήθελαν η πόλη να μείνει κλειστή ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν.

Η επανέναρξη των εργασιών δείχνει την αποφασιστικότητα της Δημοτικής αρχής απέναντι στις χυδαιότητες των ανώνυμων και την επιμονή της να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα της ολοκλήρωσης των έργων, κάτι που αποτελεί άλλωστε τη μεγάλη της υπόσχεση και το μεγάλο της στοίχημα.

Ας ελπίσουμε επιτέλους ότι κάποιοι που με τις ενέργειές τους προσπαθούν να πλήξουν ανεπανόρθωτα την τοπική οικονομία και πρόοδο του νησιού μας αυτή τη φορά δεν θα αρχίσουν νέο κύκλο καταγγελιών με στόχο να ξανάσταματήσουν τα έργα.

Τα ανωτέρω τα τονίζουμε, γιατί αμέσως αφού ξεκίνησαν τα έργα ο οδηγός των βαρέων οχημάτων που εργάζονται στο εργοτάξιο δέχθηκε άμεσο και επιτόπιο έλεγχο από τα όργανα της Ελληνικής Αστυνομίας αν διατηρεί τα ανάλογα προσόντα οδήγησης και εάν οι μπουλντόζες έχουν άδεια κυκλοφορίας. Εκτός από την Αστυνομία και η επιθεώρηση εργασίας, μετά από επιτόπιο έλεγχο, βρήκε όλες τις συμβάσεις σύννομες.

Βεβαίως, μετά τον έλεγχο και αφού διαπιστώθηκε ότι όλα είναι σύννομα το έργο συνεχίζεται απρόσκοπτα, πλην όμως καταδεικνύει την απόφαση κάποιων κύκλων να συνεχίσουν να εργάζονται σε βάρος του νησιού μας και της κοινωνίας μας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer