Αν και έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε, ο πόνος για εκείνη είναι αναλλοίωτος
Μπεκατώρου: “Ένιωσα πολύ μεγάλο πόνο όταν έχασα τον πατέρα μου”
Life
23/10/2015 | 09:50

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Μουτσινά, η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «ΕΓΩ!Weekly» και τον Γιάννη Βίτσα.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός που της προκάλεσε τη μεγαλύτερη στεναχώρια της ζωής της. «Ο θάνατος του μπαμπά μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Αυτό είναι. Μετά από αυτό, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Το έχω σαν μέτρο, σαν όριο αν θέλεις, στο μυαλό μου. Αν, για παράδειγμα, δεν πετύχει κάτι που πάω να κάνω, λέω στο εαυτό μου: “Έχεις περάσει αυτή την απώλεια, δεν αξίζει να πιεστείς. Τι να σου κάνουν τα υπόλοιπα”. Ένιωσα πολύ μεγάλο πόνο όταν έχασα τον πατέρα μου. Άδειασα», εξομολογήθηκε.

Αν και έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε, ο πόνος για εκείνη είναι αναλλοίωτος. «Ακόμη πονάω. Όσο περνά ο καιρός, είναι διαφορετικό και μπορώ να σου πω ότι είναι και λίγο πιο δύσκολο. Υπάρχουν στιγμές που τον αναζητώ. Έφυγε ο πρώτος πόνος της απώλειας και πια τα συναισθήματα μου είναι πιο βαθιά. Σκέφτομαι “να ήταν εδώ, να ζούσε και αυτό το γεγονός”. Είναι δύσκολο. Τώρα πια απλώς δεν κλαίω τόσο συχνά όσο στην αρχή», εκμυστηρεύτηκε η ίδια.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως τον νιώθει δίπλα της. «Συνέχεια. Κάθε φορά που συμβαίνουν ωραία πράγματα, λέω “έκανες το θαύμα σου”. Τον έχω δει στον ύπνο μου. Μου έχει φέρει ωραία μηνύματα», εξήγησε.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer