Ένα μουσικό ταξίδι στις αγαπημένες μας Καντάδες θα παρουσιάσει τη Δευτέρα (4/4) και ώρα 20:30 στον Πολυχώρο του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Μουσικό ταξίδι με καντάδες από τους Αφους Καραβιώτη στο Μέγαρο Μουσικής
Πολιτισμός
24/03/2016 | 13:04

Ένα μουσικό ταξίδι στις αγαπημένες μας Καντάδες θα παρουσιάσει τη Δευτέρα (4/4) και ώρα 20:30 στον Πολυχώρο του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η τετράφωνη ανδρική χορωδιακή συντροφιά των αδελφών Καραβιώτη, συνοδεία μαντολίνων & κιθάρων.

Ειδικότερα, στο πρώτο μέρος θα ερμηνευτούν Καντάδες από την Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα, όπως «Απόψε την Κιθάρα μου», «Εις τον Αφρό της Θάλασσας», «Το Παπόρο», «Ο Θυμωμένος» κ.ά, ενώ θα αποδοθούν και κάποιες από τις ωραιότερες «Κεφαλονίτικες αριέττες».
Στο δεύτερο μέρος θα ακουστούν χαρακτηριστικά τραγούδια της Παλιάς Αθήνας, όπως: «Κελαηδήστε Ωραία μου Πουλάκια», «Στης Πλάκας της Ανηφοριές», «Ανθισμένη Αμυγδαλιά» και άλλα αξέχαστα τραγούδια.

Οι ακροατές θα έχουν την τύχη να απολαύσουν ορισμένα από τα διαμάντια της μουσικής παράδοσης της αρμονικής πολυφωνίας της πατρίδας μας και να σιγοτραγουδήσουν μαζί με τους καλλιτέχνες κάποιες από τις ωραιότερες μελωδίες του είδους.

Γενική είσοδος: 15 ευρώ.
Οι θέσεις στον Πολυχώρο δεν είναι αριθμημένες.

Διάθεση εισιτηρίων
TICKET SERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer