Πασχαλινά δώρα, φτιαγμένα από τους ίδιους, μοίρασαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου, επισκεπτόμενοι Γηροκομείο και Ορφανοτροφείο.
Μοίρασε… αγάπη το 2ο Γυμνάσιο Αργ/λίου, επίσκεψη σε Γηροκομείο – Ορφανοτροφείο
Κοινωνία
07/04/2017 | 12:58

Της Γιάννας Κουλουμπή

Πασχαλινά δώρα, φτιαγμένα από τους ίδιους, μοίρασαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου, χθες το πρωί, επισκεπτόμενοι το Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο “Ο Σωτήρ”. Με αυτόν τον τρόπο επέλεξαν να δείξουν την αγάπη τους σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη λίγο περισσότερο αυτές τις άγιες ημέρες που διανύουμε, αλλά και να στείλουν το μήνυμα της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας προς όλους μας.

Αντιπροσωπεία μαθητών της Γ Γυμνασίου λοιπόν,συνοδεία των καθηγητριών τους κυριών Γεωργοπούλου και Βανδώρου, επισκέφθηκε το Δημοτικό Γηροκομείο που στεγάζεται προσωρινά στην ιερά μονή του Αγίου Ανδρέα στα Περατάτα, όπου αρχικά τους υποδέχτηκε εγκάρδια ο πρόεδρος του Γηροκομείου, κ. Γεράσιμος Αποστολάτος. Τα παιδιά στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους όπου φιλοξενούνται οι περίπου 70 ηλικιωμένοι και τους μοίρασαν λαμπάδες, κεραλοιφές και κουλουράκια, όλα φτιαγμένα από τα ίδια(στο σχολείο έχει δημιουργηθεί και τμήμα μαγειρικής). Ακολούθως, επισκέφθηκαν τον διευθυντή του Γηροκομείου, κ. Δ. Ραζή, και στο τέλος θέλησαν να καθίσουν στην τραπεζαρία και να κάνουν παρέα στους ηλικιωμένους, συζητώντας μαζί τους για διάφορα πράγματα. Η χαρά των τελευταίων δεν περιγράφεται, αφού όλοι γνωρίζουμε πόσο ανάγκη έχουν να νιώσουν ότι δεν τους ξεχνάμε, ειδικά τέτοιες ημέρες…

Μια άλλη αντιπροσωπεία μαθητών από την Α’Γυμνασίου επισκέφθηκε, συνοδεία της καθηγήτριάς τους κας Βαρτελάτου, την ίδια μέρα το Ορφανοτροφείο Αργοστολίου “Ο Σωτήρ”, μοιράζοντας κι εκεί, στα μικρά και μεγάλα παιδιά που φιλοξενούνται, δώρα φτιαγμένα από τους ίδιους.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν στις επισκέψεις αυτές, αλλά και τους/τις εκπαιδευτικούς που τα συμβουλεύουν και τα παρακινούν σε τέτοιες δράσεις. Ας κρατήσουμε όλοι το παράδειγμά τους, μοίρασαν αγάπη με τον τρόπο τους κι αυτό πρέπει να μας μείνει…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer