Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, προς απογοήτευση της Δημοτικής Αρχής, θα συνεχίσει να λειτουργεί με κανόνες δεοντολογίας και όχι με λογικές «καφενείου».
Μιχαλάτος: Χασαποταβέρνα «Ο Νικόλας»
Πολιτική
07/12/2015 | 08:54

Σε συνέχεια παραπλανητικών δημοσιευμάτων και προς αποκατάσταση της ορθής και αμερόληπτης ενημέρωσης των απανταχού Κεφαλονιτών που νοιάζονται για τον τόπο τους, θέλουμε να διευκρινίσουμε τα κατωτέρω:
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, πιστή στις αρχές της και στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ανεπηρέαστη από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και λαϊκισμούς, με μοναδικό γνώμονα την ευημερία και ανάπτυξη της Κεφαλονιάς, προσέρχεται στα Δημοτικά Συμβούλια κάθε φορά με σοβαρότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα.
Ως εκ τούτου και ειδικά για το θέμα της χρηματοδότησης της Β΄ Φάσης του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020, προτείναμε στη Δημοτική Αρχή να διερευνηθεί ενδελεχώς και η δυνατότητα ένταξης της Α΄ Φάσης καθώς και η πραγματοποίηση μιας συνάντησης με τους πρώην Δημάρχους Αργοστολίου, που σχετίζονται με τον σχεδιασμό και υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η εγγυημένη αποπεράτωση του προς όφελος του τόπου μας. Μια πρόταση που έπεσε, για αδιευκρίνιστους λόγους, στο κενό.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τη Δημοτική Αρχή ότι κάθε προσπάθεια της να σπιλώσει με «συνθήματα ποδοσφαιρικής κερκίδας» τους αντιπάλους της είναι ολωσδιόλου ανεπιτυχής.
Η Δημοτική Αρχή που έχει μετατρέψει το χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σε χασαποταβέρνα «Ο Νικόλας», σε αρένα ταυρομαχιών, σε αναγνωστήριο για εκμάθηση ξένων γλωσσών, σε χώρο προεργασίας για την πραγματοποίηση μελλοντικών ταξιδιών ανά την υφήλιο. Η Δημοτική Αρχή που από οφειλόμενα ενοίκια ύψους 1.150.000 ευρώ κατάφερε να εισπράξει μόνο 160.000, που από παλιές οφειλές 6.000.000 ευρώ κατάφερε να βάλει στο ταμείο του Δήμου μόνο 700.000, που λειτουργεί τα σπήλαια με εθελοντές (εδώ γελάμε), που κατόρθωσε το ακατόρθωτο να παρουσιάσει αρνητικά αποτελέσματα στη λειτουργία του Μύρτου, του Πλατύ Γιαλού και των σπηλαίων, είναι καλύτερα να μην ομιλεί. Τουλάχιστον έτσι εκτίθεται λιγότερο.
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, προς απογοήτευση της Δημοτικής Αρχής, θα συνεχίσει να λειτουργεί με κανόνες δεοντολογίας και όχι με λογικές «καφενείου».

Εκ του Γραφείου Τύπου
της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer